iMBobo

belog tarzan gilak

Thursday, June 9, 2011

I join bloglist cik Kacak

hee :) aku saje nak menyemak lagi. kali ni aku nak join bloglist CIK KACAK lak. bagi yang tak kenal cik kacak ni korang jangan ingat dia lelaki tau. tp dia ni seorang perempuan yang comel.


sebenarnya kalau nak join bloglist ni kena pilih kategori blog, tapi aku tak tau nak masuk kategori mana. biarlah cik kacak yang labelkan aku ni yang mana satu. kang kalau letak kategori sendiri kang macam isi bakul angkat sendiri lak kan.

ok tanpa membuang masa, ni lah syarat2 sesiapa nak join bloglist nih:
- buat satu entry dengan tittle ' I join bloglist cik Kacak '
- tempek banner kat atas tu dalam entry , nak tempek kat sidebar pun boleh .
- tag 2 orang blogger lain - pastikan dorang tau .
- tinggalkan link entry yang awok dah buat dekat ruangan comment .
antara kategori yang boleh kita masuk ialah:

blog comel lote
blog handsome
blog sweet
blog awesome
blog cool
blog PMR , SPM candid
senang kan? apa tunggu lagi, jom lah join. sebelum 10 Jun tau. 
 sebelum tu, aku nak tag, 





Kalau sudi silalah komen dan click Google +

1 sayang cik singe:

cik kacak said...

hyehye , thank you yer sudi join ;)

huwaa konpius - blog ni comel , sweet ! mane satu ni ? T,T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.