iMBobo

belog tarzan gilak

Sunday, July 3, 2011

JOM KITA JOIN : Bloglist Cik Nanie

hoho pagi2 aku dah semangat nak join bloglist. hee :) sebenarnya aku telah ditag oleh Izzati dan aku memang berminat nak join bloglist2 nih.



Photobucket

ayat apa yang gempak ye pasal dunia blogger nih? haha .___ . #blank siot pagi2 buta nih. takpe2 aku perah2 otak then guna je lah ayat ; Blogger Gila Kentang!

kahkahkah gempak tak ayat aku tu? kalau tak gempak bagi korang sorry lah ye, makcik nih tengah blank bagai :P

haha aku dah tak tau nak cakap ape lagi kan, so aku nak tag,

kbye.









Kalau sudi silalah komen dan click Google +

6 sayang cik singe:

kotak bulat said...

thanks tag..insyaallah ada masa kb join.. :)

faridah nazurah said...

@kotak bulat

welcome, hee :)

Hanies Stars said...

bloglist cik nanie ni mcm mne eh ? kurang paham ~

faridah nazurah said...

@Hanies Stars

bloglist ni lebih kurang mcm tuan punya blog tu promote kita la. try lah ye :)

Shuk_ArChie said...

Shuk datang drpd segmen... salam perkenalan..
Klik Sini untuk melawat blog Shuk

Rohaizam Rosli said...

Segmen : Bloglist Cutie Mutie Ninie Azriena
Iejam dtg follow kamu, meh jenguk iejam, Iejam berterima kasih lau follow iejam jugak...


http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/jom-kita-join-bloglist-cik-nanie.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.