iMBobo

belog tarzan gilak

Wednesday, August 17, 2011

Best ke buat Wordless Wednesday?

*sumber : google

Best ke buat wordless wednesday ni eh? serious aku tengok blogger2 lain buat macam best je. tapi kadang2 tu aku tengok ada je yang tak wordless sangat. masih berkata-kata dlm entry. hahaha..

kenapa aku takleh buat wordless wednesday? sebabnya ialah :-
1. aku ni suka mengarut dlm blog
2. tak sah kalau update entry kalau tak buat karangan. haha
3. tak reti
4. malas nak cari gambar2 cm blogger lain buat

haha sebenarnya banyak lagi alasannya. terasa nak try, tapi aku takut bosan je WW aku nanti. hahaha nasiblah oi..

p/s: sapa nak ajar aku buat WW?

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

10 sayang cik singe:

Chempaka Sari said...

saya pakai je gambar peribadi... baru lah ori, orang nak suka atau tak belakang kira hehehe..

faridah nazurah said...

@Chempaka Sari

thanks bagi pendapat. haha gambar peribadi?

Ezad Skytech said...

cari gambar lepas tu jadi la satu entri..hee~

Wanz Mejuez said...

sama la ngan wan.....

malas nk buat.. ahaha

H.J said...

hehe..meh nak tolong ajarkan..boleh tak??

faridah nazurah said...

@Ezad Skytech

nak kena mencari tu yang malasnya..

faridah nazurah said...

@Wanz Mejuez

hah satu geng. memang malas :P

faridah nazurah said...

@H.J

boleh2. meh2 ajarkan.. :)

iMBobo said...

try je, letak gmbr cik abg tu pun boleh, nnt ramai lah org teka die tgh pandang apa tu haha..

faridah nazurah said...

@iMBobo

ohh tu takleh.. nanti kang dia asyik dok kembang kuncup lak. hahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.