iMBobo

belog tarzan gilak

Tuesday, August 16, 2011

iMBobo Si Jiran Baru

haha title takleh blah. gelabah jap. bukan apa weh, selama ni aku tengok kat blog orang lain kemain lagi jiran lah, musuh lah. so tadi aku ada berblogwalking kat blog iMBobo then dia ada ckp nak tambah jiran. aku apa lagi, dengan bataknya nak try lah buat. hehe akhirnya aku dapat jiran baru nokkkkk...


dia antara blogger yang aku suka. eh eh bukan suka tang lain tau. just suka dengan entry2 dia je. dia langsung tak sombong, mesra alam sungguh :) hehe korang cepat2 lah jenguk entry dia. best wokkkkk..


Kalau sudi silalah komen dan click Google +

11 sayang cik singe:

iMBobo said...

hehe buat entry siap, nak buat jugak lah hehe.. :)

Freaky said...

waa tahniah :D

faridah nazurah said...

@iMBobo

haha buat jangan tak buat :P

faridah nazurah said...

@Freaky

hohoho thanks. first time dapat jiran, tu yg terbatak kejap

kotak bulat said...

wah..kiranya kita berjiran jugak lah kan..hehhee

Fyzal said...

berjiranlah molek2 :) biar semangat "kejiranan" begitu terus bawa kepada perpaduan kita semua.

Cik Bell said...

mesra alam flora ek si tok bobo tu yer? hahaha

faridah nazurah said...

@kotak bulat

yup, kita berjiran jugak. hee :)

faridah nazurah said...

@Fyzal

betul tu. hehe kita kena berbaik2 sesama jiran

faridah nazurah said...

@Cik Bell

bukan setakat mesra alam flora je. bobo tu mmg sungguh mesra rakyat. boleh jd ADUN nih :P hehe.

alif haris said...

hehehe .. dah berjiran nmpaknya murai si penipu nih hehehe ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.