iMBobo

belog tarzan gilak

Thursday, August 11, 2011

Kerana nila setitik, rosak sesusu belanga

haha aku dah pandai berperibahasa bagai lak kan? bukan apa malas nak letak title lebih2, kang orang cakap aku ni apa lak.. hehehe mesti korang nak tau kan napa aku tetiba je terasa nak update blog? ntah lah. maybe sebab marah kot.

hehe sebenarnya takde la marah sangat. tapi aku kesian sebenarnya dengan cikgu Hasrani. yelah dia punyalah bersemangat nak dengar pembentangan karangan. tiba2 je manusia tu tak datang. abis tu cikgu terus takde mood.satu class kena dengar ceramah free.pedih telinga. haih kenapalah kau ni. pastu boleh buat alasan yang dia sakit perut lah demam lah bagai. padahal dia siap boleh pergi rumah budak class sebelah lagi. mcm orang segar bugar je kan?

dah dah taknak cerita panjang2. kang aku tertaip benda yang selama ni aku pendamkan. kahkahkah manusia, manusia. sedarlah, cikgu ibarat ibu dan bapa kita. kalau dia tak redha dgn apa yg diajar, mmg susah nak berjaya.

psstttt pssstttt korang, tahun ni aku takleh raya beriye sangat. lepas raya terus ada trial STPM. perghhh goyang makcik ni haaa....

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

13 sayang cik singe:

Cik Bell said...

STPM candidate?
Chaiyokk2~!!
Sokong dak STPM!!
ingat..pesanlah kat kawan2..hormati cikgu yer dik.penting tu keberkatan cikgu..ia antara faktor yg menyumbang kpd kejayaan kita ;)

MN said...

good luck for your exam dear !
heehooo :)

faridah nazurah said...

@Cik Bell

yup2. this year STPM. takut~

betul tu keberkatan dari cikgu memang penting kan.

faridah nazurah said...

@MN

hehe thanks..

Wanz Mejuez said...

jadi kita perlu jaga diri kita dan juga jaga persekitaran kita.. termasuk hati orang lain.. >_<

faridah nazurah said...

@Wanz Mejuez

betul tu. sebab kang dibuatnya org yg kita skitkan hati tu doakan kejatuhan kita, haa kan susah tu

Si Pujangga said...

raye tetap raye.. hehe.. :D

faridah nazurah said...

@Si Pujangga

hehe raya tu mmg wajib. tp takdelah beriye sgt kot. tp tak tau lah kalau dh terlupa diri lak :P

Si Pujangga said...

haha.. ;D

faridah nazurah said...

gelak je keje :D

Queen F said...

good luck ye exam :D

aleen aiden said...

hu3,moral of d story,jgn jadik mcm die k.blaja rajin2! ^_*

faridah nazurah said...

@aleen aiden

insyaallah.. amin. kalau boleh dijauhkan dr mcm tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.