iMBobo

belog tarzan gilak

Thursday, August 18, 2011

mak aihhh senak perut...

hai,, aku baru balik sekolah ni. penat gilo otak aku tadi dok asyik memerah otak je.. hahaha. korang nak tau tak tadi kan aku kena hempap dengan aci yang bersaiz XXXL. perggghhh serious pedih perut aku oi.. boleh lak dia duduk atas aku. dah sah2 aku memang ada kat situ, leh lak dia menyondol je bontot dia. then last2 aku yang bersaiz XXS ni yang jadi mangsa. sedih kan? huhu fobia jap nak naik bas mini. lain kali aku nak naik RAPIDKL je.

kbye. aku nak pergi study jap.


Kalau sudi silalah komen dan click Google +

3 sayang cik singe:

twinkeenabilah said...

Cucuk je pungkuq aci tu :p

shaliza khairi said...

haha. XXXL VS XXS ye. tu lah, lain kali makan banyak2 cikit ye. biar jdi XXL. barulah aci tu nampak adik. hee~

Meow Aizawa said...

hehe sian..byk sikit makan tu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.