iMBobo

belog tarzan gilak

Sunday, September 4, 2011

Emosi dah stabil :)

hehe emosi dah nak ok dah ni. puas aku makan2 tadi. aku ni kalau tengah marah2 memang kena makan banyak2. biar penuh perut aku baru sejuk hati ni haaa...tapi kan nak tau kenapa aku tetiba boleh calm down cepat sangat? selalunya seharian jugak nak aku hilang baran aku ni.


haaaaa dah nampak kan? bila aku nampak Kotak Bulat cakap blog aku jadi blog pilihan dia harini terus sejuk mata aku. bila dah sejuk mata, hati pun kompem sejuk gak kan? hehehe suke suke suke...

kenapa aku melenting tiba2 je dalam entry INI? adoi malas nak cakap. kang hati panas balik. hish aku ni asyik marah je kan. shu shu shu nyah kau perasaan marah oi ( macam halau ayam). kehkhekeh malas nak marah2, baik aku chill je kan. lalalalalalaalala~

p/s: takde ke orang nak ajak aku pergi keluar makan. aku ni memang suka makan walaupun badan keding.

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

4 sayang cik singe:

MisS HoNeY said...

senyum.xperlu kata apa apa :)

ILA SYAMILA ♥♥ said...

wahh bestnye. hihi hilang 1 dpt 1 :)

Nafisah Ruslan said...

hehe.. biasalah tu. senyum je ok! :)

Wanz Mejuez said...

>_< untung ada yang sudi.. eheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.