iMBobo

belog tarzan gilak

Tuesday, October 11, 2011

SEGMEN NASZ : MEH KRITIK BLOG GUA

*click laju2 untuk join

Dah lama tak join segmen kritik-kritik nih. aku suka segmen macam ni. boleh la perbaiki blog kita lagi kan.. hehe



Kalau sudi silalah komen dan click Google +

6 sayang cik singe:

[sutera kasih] said...

mehh sy tlg kritik..blog ni dh okey cantik comel, ringan plak tu, sng hati i masuk hehe..cuma, tulisan kasi besar sikit je, mata sy rabun sikit hihi

NasZ said...

thanx sudi join. kritikan saya ttg blog ni, blog ni dah sempoi. loading pun ok. tapi kalau butang follower tu letak kat atas lagi best. cadangan je. hehe.

MOHD NASER.com

Yatie Awang said...

akak pun join
pada akak yg pertama kali masuk ni pulak semuanya ok cuma akak setuju dengan Yann, besarkan sikit tulisannya

fiezah91 said...

blog ok. cun dan kemas. cuma satu je. tulisan bagi besar sikit boleh?susah nak baca. hehe

datang dari segmen nasz. jom kritik blog saya pulak :)

KiMiE said...

bila nak tukar perkataan PENUIpu tu hehe..terbaik dah blog nih~

iMBobo said...

wah nampak muda plak die ni hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.