iMBobo

belog tarzan gilak

Sunday, October 23, 2011

Segment : jalinan ukhwah bersama cik Atiera

Segment : jalinan ukhwah bersama cik Atiera

Nama aku Nurfaridah Nazurah Binti Abd Hamid   # nama kampung je
Umur aku lak 19 tahun
Aku ni budak sekolah lagi dan tahun ni aku bakal mengadap STPM
aku ni lahir kat KL tapi menetap kat Kajang 
Aku ni jenis yang pemalas, so bile aku tengah free aku mesti tidur dan makan.
Aku memang kasar, tapi aku tetap perempuan melayu terakhir okeyh :P

errr, cukup la ni kan? hehe aku tengah blurr nih..kalau nak tanye pape lagi, silakan lah ehh 



Kalau sudi silalah komen dan click Google +

7 sayang cik singe:

cik Atiera said...

hye!!!
thanx sbb sudi joined segment Aien!! :D

salam perkenalan! salam jalinan ukhwah! <3

era kecik said...

perempuan melayu terakhir? chewah~~ hehehe

YNA said...

salam kenal dear :)

CikHoneyBee said...

salam ukhwah dari cikhoneybee. cikhoneybee dtg dr segmen yg sama.follow sini sudah . jemput ke blog ya..

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/segment-jalinan-ukhwah-bersama-cik.html

Nisa Greennnpanda said...

singgah sni.. thanks visit my blog.. gud luck for stpm!!

Telaga Putih said...

tgk sahabat jalinan ukhuwah! ^_^

holaulala said...

tdur ngn makan memng seronok! haha! salam ukhuwah..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.