iMBobo

belog tarzan gilak

Monday, February 21, 2011

'gangster' kajang high school sudah ditabalkan sebagai PRS

HAHA kelakar lah. kami lah satu satunya gangster yg menjadi PEMBIMBING RAKAN SEBAYA. hee :131: seronoknye. setelah menanti sekian lama barulah dgn rasminya kami ni menjadi cik power rangers di sekolah. haha mase mula mula memang nervous gile lah. rase nervous macam nak reverse. takut gle nak naik ke pentas. bukan ape, takut lah kalau kalau tersungkur ke ape ke tp nasib baik lah aku leh maintain kan kestabilan badan ni ha. buat nye klau terjatuh memang malu gile lah. yelah high school tu weyh. memang setaun ahh kne bahan kalau jatuh gedebuk depan dak2 ni ha. kahkahkah. gatai

tapi kan,
yg buat aku sedihnye name tag yg ditempah selame ni tak de utk aku. sedih gle. rasa macam dilupakan. ish ish ish kenapa lah org tu boleh lupa nk buat nama aku kan. kuang ajau! saman nk?! hish angry

lepas tu kat dalam class lak kan memang best ahh masa PA. mane tak nye gelak memang xingat dunia. zaty dengan aksi dugongnya lg. memang superb kelakar lah oi. tak terkata. kahkahkah laugh

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

2 sayang cik singe:

izzati jerr said...

kuang asam nye....ni si dugong mara nih...hahahaha
jus kidding k!!! gud job!!
nice blog!!

faridah nazurah said...

@izzati jerrrileks la kawan. hee:) tapi mmg kelakar lah kau buat camtu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.