iMBobo

belog tarzan gilak

Friday, February 18, 2011

kami 'gangster' yang comel dan GILA KUASA!


hai hai :face75:. harini kan aku just nak cerita pe jadi kat sekolah tadi. tadi kan sekolah ada Mesyuarat Agong Kokorikulum. mase mula mula kene masuk Kelab Sejarah. huuurrmm xde yang best pun ohh. nak tau sebab ape? sebab ada sorang Hamba Allah ni yang mungkin xpernah kumur kumur mulut ni dengan selamber-nye cakap aku,zaty dan eika ni GILA KUASA. wtf lah! ape yang menyebabkan kau ckap macam tu? sbb zaty ngan eika bg aku jadi AJK ke?! dah la, xpayah lah nak dengki dengki. tak kemane pn lah.

then,
kami kena lah berpindah lak ke Bola Jaring. kesian kesian bola jaring ni ohh, ahlinye ada 11 orang je. ntah mane la hilangnye permpuan2 ni kan . haha tapi xpe, lagi senang aku nak grab jawatan. huhu akhirnye aku diberi jgak jawatan yang aku sendiri xrase aku boleh dapat. haa aku dapat jadi BENDAHARI lah oi! macam mane la nanti aku nak pegang duit banyak2 tu kan. takut betul. buat nye hilang aku lak yang dipersalahkan. hiiisssshhh korang doa doa lah aku leh jadi bendahari yang berjaya ye. heeee:17:..

dan akhirnya,
lagi sekali kami kena berpindah ke surau pulak. nak tau sbb ape pergi surau?! sbb saya ni Puteri Islam lah! nape xpercaya eh? ish ish sih percaya lah. haha yang memang xboleh dipercaya nye akhirnya aku dapat jawatan PENGERUSI! kahkahkah. muslimah sejati aku nanti. hey awak,jangan memperlekehkan saya ye. walaupun saya ni suam2 kuku je, tp saya masih ada rasa tanggungjawab. so nanti korang tengok lah macam mne aku handle ye.. doakan aku tau :face64:

secara ringkasnye antara jawatan2 yang telah di-grab oleh kami ialah:
zaty-ajk PRS,setiausaha KELAB SEJARAH,dan naib setiausaha PUTERI ISLAM.
eika-naib setiausaha KELAB SEJARAH,naib setiausaha BOLA JARING,dan setiausaha PUTERI ISLAM.
aku-ajk KELAB SEJARAH,bendahari BOLA JARING dan pengerusi PUTERI ISLAM.

haa tu je lah yang kami dapat amik ye. yelah kami kan 'GANGSTER' YANG COMEL :face40:kepada yang xsuka dengan kami ni, baik anda anda ni pergi cucuk mata anda tu dengan garfu. barulah anda anda xnampak kami ni kan.devil

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

2 sayang cik singe:

izzati jerr said...

grab jgn x grab...gangster dtg nieyh...hahaha

faridah nazurah said...

@izzati jerrtu yang kte bersatu hati meng-grab ape yang ade tu.hahaha :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.