iMBobo

belog tarzan gilak

Tuesday, February 8, 2011

pembelit yang mcm skru driver.i hate you so much!

ohh god,,sumpah bengang gle ngn si pembelit ni. hari tu konon2 lah ckp kteorg ktuk kau lah,buat kau lah n mcm2 lg lah,npe hari ini kau diam je hey makcik oi?! dlm fb kemain kau post mcm2,mcm la kteorg aniaya kau kan,tp npe td kau ngaku kau yg ktuk kteorg?! HAHA kau mmg kelakar lah pembelit oi. alasan bodoh kau "AKU TERASA MACAM KORANG KTUK AKU,TU YANG AKU KTUK KORG" cibai kan alasan kau?! org bdoh pn xkn bg alasan tu lah bdoh,nk menipu xreti. meh la aku ajar kau cara nk menipu dengan berjaya. meh2,, aku ajar kau FREE OF CHARGE je. pembelit,aku rse kau mmg bernasib baik sbb aku ngn zaty xbantai kau tadi. tu lah len kali org ngah ckp tlg lah hormat ehh,JANGAN LA BUAT MUKE. kau tu xyah buat muke,muke kau mmg dh secara naturalnye huduh kau tau x?! lepas ni klau kau kacau idup kteorg lg,kami xkn teragak-agak la nk g umah kau,,siap jmpe parents kau nnti.baru kau tau.kau nk ke?! xnk kn? yelah kau kan BAIK DEPAN MAK BAPAK kau! hati-hati ye cik HATI BUSUK,PEMBELIT,PSIKIK. 

 hee tp kan hari ni gorilla aku dah xmarah aku,dh ok. tp sebelum tu mmg susah lah nk pjuk dye.dye marah2 aku,takot aku dibuatnye! bkn takot pe,aku xnk ilang dye. aku sayang sgt kat dye ohh. harap sgt kteorg kekal smpai bila-bila.AMIN.

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

1 sayang cik singe:

izzati jerr said...

hahaha..mmg nseb dak tuh ah ..klo x ...dh kenyang dah dia makan kerusi!!!
semoge kekal la korg...hee..aminn...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.