iMBobo

belog tarzan gilak

Sunday, April 24, 2011

KEM KEPIMPINAN PRS yang serious terBAIK!!!

pergghh kem ni memang sumpah best. actually ni lah first time aku g kem selain daripada PLKN dulu. mula2 aku agak was-was nak g kem ni sebab kawan2 aku cakap tempat ni itu la ini la. tapi akhirnya aku pergi gak. wahhhh bangga kan?! baru mule2 sampai je aku dah rase excited sebab kitaorang kene naik lori untuk ke dlm kem tu.dah tu kan aku dengan sukarela nye melantik diri jd penghuluwati sbb aku taknak diarah oleh manusia2 yang aku 'kurang suka'. so korang faham2 je la eh.

tapi kan kem ni sume ade aktiviti outdoor je. serious penat, best! mane taknye korang penah ke MAIN TARIK TALI DALAM SUNGAI? haaaa tak penah kan. memang best! pastu aku berjaya melawan ketakutan aku iaitu gayat dengan tinggi. haha aku dah berani NAIK JAMBATAN GANTUNG. siap boleh lonjak2 lagi. hee pastu kan kem  ni agak kejam la jugak. sape yang buat salah kene berendam dalam sungai. maybe dorang nak latih kitaorang ni berdisiplin kot. dah tu kan malam tu kitaorang duduk keliling unggun api. tapi agak bosan lah sebab dengar ceramah je. lenguh telinge makcik ni haa. hari last tu kitaorang dikerjakan teruk oleh pakcik dan akak2 kat kem tu. kitaorang kene MENYELAM DALAM LUMPUR. bau lumpur tu memang busuk gila lah. haha tapi aku berjaya gak menyelam walaupun geli. kahkahkah satu badan berlumur dengan lumpur. lepas tu kitaorang berendam2 dalam sungai bersihkan badan dan pakcik tu sruh pakai life jacket dan amik pelampung besar. nak tau buat ape? haaaa kitaorang kene NAIK PELAMPUNG tu then MELUNCUR KAT AIR DERAS ala ala kat sunway lagoon lah! best wok. tak terkata. mula-mula aku naik berdua dengan zaty. bila dah sampai hujung tu rase cm nak lagi lak. ape lagi kitaorang pun gerak jelah. dah tu eika pun nak ikut same. pergggghh best+happy kitaorang main satu pelampung besar tu bertiga. mcm2 aksi kitaorang buat.

time balik tu kne la naik bas, dlm bas tu aku tido je. penat gile! bile dah smpai kajang abah lak suruh naik teksi je sebb abah kene keje.so aku call je teksi dan akhirnya smpai lah ke rumah. :)

tapi aku dapat hadiah yang lagi terbaik iaitu SAKIT KEPALA,TANGAN BENGKAK,URAT KAKI MASUK ANGIN DAN DEMAM! haaa tu lah happy2 lagi kan, kan dah terlengkup dah. tapi takpe lah janji best kan,

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

1 sayang cik singe:

izzati jerr said...

mmg bez!!! mle2 mmg tkowt la gak... tp in the end...ak rse enjoy sgt !!! hehehehe...yg penting kte dpt menikmatinya!!huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.