iMBobo

belog tarzan gilak

Thursday, May 19, 2011

marimar~auww❤❤❤

 best kan cerita marimar nih? kan kan kan. sape cakap tak best aku tampar. hee :) first2 aku tengok cerita ni biase je, tapi makin lama aku tengok makin aku jatuh cinta kat cerita ni ha! aku ingat lagi ade sorang cikgu aku cakap cerita marimar ni tak senonoh. huh tapi ape aku kesah, dah aku suka kan.

cantik gile kan pelakon MARIMAR nih! ------>

 *kalau aku lelaki, memang dah lame aku ngorat.

 yang SERGIO nih hensem+comel+SEXY kan? aaauuuwww~

hisshh kalau aku jumpa lampu ajaib ala-ala aladdin tu memang sah aku nak mintak AKU jadi MARIMAR, HARIZ lak jadi SERGIO! boleh aku nyanyi " ako si marimar bla bla bla". mesti korang jeles nanti. kahkahkah :D 
you wish lah zura!

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

1 sayang cik singe:

cacha said...

sokong sangat.... cacha suke giler citer ni... sadis gak wo....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.