iMBobo

belog tarzan gilak

Sunday, June 26, 2011

Berjalan-jalan dengan mulut berjahit


hee :) kesian korang kan asyik baca entry yang sama je. yelah aku dah lama tak update. tu yang dah berhabuk dan bersawang2 blog ni haa. bukan ape weh, aku kan baru lepas operate, tu yang malas nak mengupdate walaupun banyak idea. haha minggu ni kan aku best sangat weh. nak tau kenapa? haaa meh baca lagi meh..

korang nak tau sangat kenapalah aku happy sangat minggu nih? huuu sebabnya khamis haritu birthday aku weh. walaupun takde la celebrate bagai, tapi aku suka sangat dapat pergi ke PARLIMEN. haa korang hado pergi ko? hahaha mesti tak pernah kan? tapi aku pernah weh. kahkahkah batak lak aku ni kan. sebelum pergi ke parlimen tu kitaorang singgah kat putrajaya dulu makan2. yelah kang perut berbunyi lak kan. dah habis makan tu ape lagi mestilah mengedik kan. haa tu aktiviti wajib aku, zati dengan eika tau. kehkehkeh #bajetcomel
 *ni ha muiz saje nak interframe. macam Mr. Bean kan. haha :p


dah habis mengedik tu kitaorang pergi lak Tugu Negara. hahaha biasalah Lawatan Sambil Belajar kan. mestilah kena pergi tempat2 yang bawak faedah. tapi kat sini kitaorang mengedik jugak tau. auww~



skema gile kan aku bila pakai baju sekolah? kahkahkah aku pun tengok sendiri pun nak terbahak-bahak. terserlah kependekan aku ni ha..

lepas tu, kitaorang pun bergegas lah naik bas sebab nak pergi Parlimen. dah lambat dah ni. tapi sempat gak tengok persidangan tau. haaa selalunya korang tengok persidangan parlimen kat tv je kan, kali ni aku dapat tengok LIVE weh. haaa bangga gila dapat masuk. aku dapat tengok dorang gaduh2 weh. kahkahkah kelakar siot. ingatkan dorang ni bijakpandai takde bergaduh. rupanya sama je kan. adat manusia, ada hati perasaan. tapi yang aku tak berapa sukanya masuk parlimen ni takleh bawak handphone dan camera. so takleh nak menunjuk kat korang #ececehbajetlahpulak.

hari Jumaat pulak aku pergi kat Fakulti Perubatan UPM sebab ada ceramah pasal Pengajian Am. masa mula2 aku malas tau nak datang sebab macam tak best je tapi rupanya best wooo. kat situ aku jumpa ramai kawan lama aku. hee :) sukesuke! tapi yang tak bestnya aku adalah terserempak dengan kawan baik aku yang dulu. oppsss maybe dah jadi ex bff kot. entah lah aku tak tahu apa silap aku. dengar kata orang, ex bff aku ni dengar sangat cakap ada sorang hamba Allah ni yang memburuk2kan aku. huih boleh lak macam tu kan. yang takleh blah nye kenapa lah dia boleh percaya bulat2 cakap orang padahal dia dah kenal dah nak 7 tahun. alahai manusia.

so tu je aku nak story2 kat korang. sorrylah kalau aku dah buat korang menyampah. ape boleh buat. aku ni memang gedik pun. so what? hahaha chill guys :)

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

12 sayang cik singe:

~ FaRaH izzAtY ~ said...

wah.. wah .. bestnyer dye :D

Izahir Bin Anuar said...

sekolah lagi ke this year ?

faridah nazurah said...

@~ FaRaH izzAtY ~

memang best tau. bukan semua orang boleh masuk parlimen.

faridah nazurah said...

@Izahir Bin Anuar

yo memang still sekolah walaupun dah 19 tahun. amik STPM lah. that's why still sekolah :)

sLpmEpLz™ said...

hepi blated bufdei :)

faridah nazurah said...

@sLpmEpLz™

haha terharunya. auwww~

She's Gee said...

rindu pulak tetibe kat zaman skolah dulu2.. ^^

faridah nazurah said...

@She's Gee

takpe takpe biar sy refresh korang2 punya memories masa sekolah okeyh :)

sabella mohamad said...

comell
^_^

faridah nazurah said...

@sabella mohamad

apa comelnya? sy atau ketinggian sy je?

sabella mohamad said...

awak la yank oi
haha

faridah nazurah said...

@sabella mohamad

hoho thanks ye :) weee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.