iMBobo

belog tarzan gilak

Saturday, June 18, 2011

cuba cerr cuba cerr

aku sekarang ni berhati baik ni. tapi masalahnya aku takde idea nak buat apa. korang cadangankan lah pape yang aku leh buat mcm tutorial ke, freebies ke, tips or whatsoever lah. memang bosan gile sekarang ni.

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

6 sayang cik singe:

amir aizat said...

cer citer psal movie ker? or review blogger ker kann

faridah eizzati said...

@amir aizat

good idea, lagi2. cepat bag idea lg.

izzati jerr said...

hah!! ak ader idea....bg freebies dodle ! hahaha
yg simple2 jer... :)

faridah nazurah said...

@izzati jerr

susah sgt lah dear :) tapi aku akan cua ye

alif haris said...

buat tuto ke, cerita tips2 of watever lah :D

faridah nazurah said...

@alif haris

hoho boleh2. tapi tunggu dalam sehari dua lagi ye. tengah dalam kesakitan ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.