iMBobo

belog tarzan gilak

Friday, June 17, 2011

aku mengalah!

huuuu sedihnya. Hariz suruh aku delete post aku pasal 'Perempuan-muslimah-good2' tu. yelah sebab aku dah kecoh2 dan mengaibkan dia. kesah lak aku kan? hahaha gelak kejam.tapi takpe takpe, aku padamkan aje, sebab aku rasa nak maki2 tapi nanti Hariz marah lak kan. so diamkan ajelah

p/s:WHAT GOES AROUND COMES AROUND. janganlah korang kacau-bilaukan hidup orang lain. sebab nanti esok lusa korang bukan setakat kena double, tapi triple-miple tau.

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

9 sayang cik singe:

fiq. said...

aik, asal plak? ade mengaibkan ke? hurm...

fiq. said...

:)

faridahnazurah said...

@fiq.

actually takde mengaibkan pun. tapi mesti lah dia malu sbb sy print screen apa yg dia hantar bf sy

AmyZana said...

oh....maybe bagus jugak awak delete spye x timbul permusuhan :)

faridah nazurah said...

@AmyZana

tu lah, ada baiknya jugak BF sy suruh delete

amir aizat said...

ohh cmtu ker,huhu.okay chill2

faridah nazurah said...

@amir aizat

tengah chill la ni. biasalah dlm dunia ni byk manusia busuk hati dlm diam. tapi kte takkan sedar dia jhat sebab dia tunjuk muka baik dia, betul kan?

alif haris said...

jgn gado2 sudah le .. mengalah jew .. hehehe:)

faridah nazurah said...

@alif haris

dah mengalah la ni. huhu white flag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.