iMBobo

belog tarzan gilak

Tuesday, June 7, 2011

first time ber-doodling. check this out guys

hey peeps, sebelum nih aku hanya menengok je blogger2 lain buat doodle. so aku pun terlintas gak nak buat doodle sendiri gak tapi aku ni tak confident. bukan apa dulu2 masa Pendidikan Seni je mesti aku melarikan diri sebab aku ni memang serious tak reti melukis. nak lukis ayam or kucing mesti jadi cam apa je

aku ingat lagi pernah sekali tu sampaikan satu family aku gelak terdekah2 sebab tengok lukisan aku masa sekolah. lukis sampan pun tak jadi weh. malu gila. kahkahkah kelakar kan. sebab tu lah aku takpenah terfikir pun nak amik course yang ada SENI.

tapi kan, rupa2nya aku ada juga kemahiran, iaitu melukis doodle dengan hanya menggunakan mouse! mesti korang tak percaya kan. yelah, lukis atas kertas jadi cacarmarba, tapi kat lappy ok lak. btw, doodle aku ni takde lah sehebat mana sampai boleh dibanggakan. boleh lah tahan sebab aku ni newbie lagi dalam bab2 doodling nih. 

ni lah hasil daripada penat lelah aku.

*doodle aku yang pertama kali aku buat


*doodle ke-2 ni agak senget kan. #tangantakbedung


*doodle yang terkini-muslimah style

apa macam? ok atau tidak? best jugak tau buat doodle nih. walaupun susah, tapi aku tetap berpuas hati even takde perfect mana pun. hee :) kalau sesiapa rasa2 nak doodle yang aku buat ni, tolonglah inform dulu ye. nanti anda akan dilabel sebagai copycat lak eh

ingat tau, yang aku ada photobucket sendiri. so sesiapa yang curi benda yang aku ada copyright aku, aku akan boleh track tau. so hati2 lah daripada dipanggil copy kucing. 


Kalau sudi silalah komen dan click Google +

4 sayang cik singe:

Dya said...

cumil <3 ...

faridah nazurah said...

@Dya

hehe ni first trial lukis doodle. thanks la sbb ckp comel. wee :)

Mieza Nzd said...

nak nak ! macam mana?? hee ~ ;p

faridah nazurah said...

@Mieza Nzd

boleh, bg aku email kau.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.