iMBobo

belog tarzan gilak

Tuesday, June 28, 2011

Kotak Bulat Promote Blog

hai korang, aku agak kepenatan nih lepas balik hantar akak aku kat Muar nih. tapi tadi zati text aku then ajak aku join segmen yang Kotak Bulat buat ni haa.. nak tau segmen apa? haaa semestinya Kotak Bulat Promote Blog.

nah ni haa banner Kotak Bulat suruh tempek kat entry-->


syaratnya senang aje, korang just kena :
1. letak header ni kat entri korang.. *jangan tanya kenapa simple sangat*
2. Buat entri "kotak bulat promote blog"
3. Tulis kenapa korang nak dipromote disini.
4. Linkkan ke sini dan komen di entri ni.
 
hehehe korang nak tau kenapa aku nak sangat join promote blog Kotak Bulat ni? huuu mestilah sebab aku menambah bilangan follower aku. ala takkan aku nak buat cerita dongeng konon nak saje2 je kan. hehe :P korang nak tau tak kenapa aku nak tambah bilangan followers aku? ape korang taknak tau. takpe takpe aku nak bgtau jugak. aku nak tambah lagi followers sebab aku agak jeles bila tengok blog lain yang follower nya dah beribu-raban. bukan apa, takdelah kita syok sendiri masa mengepost something kat blog kan. at least adalah orang komen2, singgah2 kat blog aku ni haa. faham kan kawan2.
korang meh lah join promote blog ni sama2 dengan aku, jom2 kita meramaikan lagi. nak tak? kalau korang sayang aku meh lah sama2 join. boleh together2 dapat follower dan pengunjung :) tapi kan kalau korang nak join promote blog ni, korang kena taip entry sepantas kilat sebab benda ni akan automatiknya ditutup setelah pukul 11.59malam #dramatikkan?

korang apa lagi, jangan terkebil2 baca post ni, baik korang mulakan menaip cepat sebelum terlambat. haha aku dah (ayat iklan carefree)

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

11 sayang cik singe:

kotak bulat said...

thanks join..hope dari ni dapat tambah pembca dan follower.. dan support sesama blogger ye..

faridah nazurah said...

@kotak bulat

welcome2. betul tu, kita ni sama2 blogger kena support blogger lain.

a r i l said...

wuhuuu...mcm best..sy blogger baru..!

faridah nazurah said...

@a r i l

yeke. sy pun blogger baru. kita ni sama2 newbie. jom kita masuk bloglist ramai2 :)

izzati jerr said...

beznyer alam blogger nih..klo kte sme2 bg support kat blogger lain.. :)

faridah nazurah said...

@izzati jerr

betul tu. patutnya kita saling menolong bukan saling menindas kan kan kan?

encikAPPLE said...

good luck yer. saya pon nak tambah follower, tp malasnyeee nak buat entryy. keke. btw, all da best again

izzati jerr said...

yerpp...bukan sama sekali..klo saling tindas menindas...bler nk mju kan...

faridah nazurah said...

@encikAPPLE

hee :) thanks for your support

faridah nazurah said...

@izzati jerr

betul2 tu sayang oi,

Cik.Tedy said...

hai dear..menyingah dr segmen KB...:8

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.