iMBobo

belog tarzan gilak

Friday, June 3, 2011

Satu Fenomena Mengejutkan !



cerita nih memang panas. sepanas air cerek yang tengah mendidh. nak tau sebab ape ADINDA EVANS ni boleh femes. mesti korang tak kan percaya kat aku. dia ni merupakan salah seorang manusia yang berani mati mengaku bahawa dia dah takde DARA. ohh my GUCCI. terkejut kan? haa kalau tak caye kau tengok salah satu entry yang dia post nih.

‘Ni lagi 1 punyaa hal . aku tau dlm dunia ni tak ramai pompuan ada DARA. skrg susa nk dpt girl yg ade dara . aku kesah ape org nk pggil aku bohsia ? lau kau mara org pggil kau bohsia , means betol la yg kau tu bohsia . sedar sedar la weh .. jgn ingat dlm dunia ni aku srg je tade dara ! pkir sbelum ckp . YEAHH . aku jujor la dgn korang , AKU DA PERNAH MAEN ! puas ? ade ke org nak mngaku mcm ni ? takkan punya .. bia org nak pandang hina kat kita . asalkan kita ade MARUAH DIRI ! thank you :)’

gile kan bile budak baru 14tahun dah berani mengaku takde DARA. ya ALLAH. kalau ye dah ilang dara tu jangan lah menunjuk2 kat orang. bangga sangat ke weyh. lepas tu boleh lak bajet2 ada maruah diri. kahkahkah macam clown buat lawak.

bila pasal pengakuan dia di blog tu tersebar secara meluas, dia mula lah mencari alasan. dia cakap yang dia sebenarnye kene rogol lah and whatsoever. huih, sungguh tak malu membuka pekung di dada. ada sesetengah orang backup dia, dan sesetengah memaki hamun dia. entah lah aku tergolong dalam group yang mane. seriously aku tak suka bila seorang perempuan memalukan kaum perempuan yang lain. lagi2 bab DARA. awak ingat ni HOLLYWOOD ke, ingatlah kita ni kat MALAYSIA.

tapi lah kan bagi aku maybe dia ni tak cukup matured lah. yelah, kalau orang tu dh matang abis takkan lah slamber2 je nak mengaku benda bagai tu kan. so takpe takpe biarkan aje dia dengan dunia budak baru nak up tu.

tapi aku agak nak tergelak terguling-gulung aku mase bace statement kelakar dia kat about me blog dia.
don't HATE me coz I'm Beautiful okayh :)

haha :D actully ADEK  oi, i langsung tak jeles or terancam even you're more beautiFOOL than me!



takyah lah korang sibuk2 nak bukak blog dia,tercari2 entry tu sebab ADINDA EVANS nih sudah bijak. dia sudah remove benda2 yang boleh buat orang marah kat dia.

PESANAN YANG TAK DITAJA:
takpayah lah nak buka pekung di dada, kesian lah parents korang. so korang amik lah tauladan dari kisah budak nih. jangan sampai korang pun terjerat dengan duniawi eh.

kelakar tau blog dia nih sebab semua nama kawan,family or sape je mesti akan ada nama yg HOT2 kat belakang macam EVAN, NEO and so on.


Kalau sudi silalah komen dan click Google +

3 sayang cik singe:

sabella mohamad said...

wah dasyat betol bdk nih.
kaw igt bangge ke hal mcm tu ??
haishh~

faridah nazurah said...

@sabella mohamad

haha biasa lah budak baru nak up. kita yang masih ok ni jgn pula tak fikir panjang

cikkANIAHAYSARON said...

dan ini terbaik . budak baru nak up , biasa lah tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.