iMBobo

belog tarzan gilak

Sunday, July 31, 2011

Kucing pun boleh gastrik ke?

yeke kucing boleh kena penyakit gastrik? haa ni memang buat aku terfikir2. bukan apa weh, pagi tadi kucing aku (iteh) macam kena gastrik je. macam biasalah kan, hari sabtu. memang sah2 aku akan bangun lambat dari selalu. tapi pukul berapa tu korang takyah tau lah. kang mau tergelak guling2 korang kang. pastu aku dah abis pisat2, aku pergilah mandi. dah lepas mandi tu aku dengar adik aku menjerit2 sebab kucing aku sakit. Iteh muntah2 kua lendir mcm kena gastrik. risau aku dibuatnya.

then mama aku start lah 'menyanyi' sebab bangun lambat dan kucing lambat makan. mama aku cakap ntah2 dia kena gastrik, tu yang muntah2. ehh yeke? pelik kan? ada ke kucing gastrik weh? 

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

9 sayang cik singe:

i'm ezza haniza said...

kucing saya muntah sebab dia mengandung!

Miss Xyz =) said...

sye bkn pkar haiwan & x ade sejarah bela kucing. kucing tumpang rmh sye adalah. tu pun dia buat rmh sye cam hotel.. kuar masuk, kuar masuk.. ish3

izzati jerr said...

hahaha..tersalah mkn kot.. xpon terlebih makan..:P
baby ak pon x sht.. lembik jer..

kotak bulat said...

kb tak bela kucing jd tak tau la..hehehe.. pregnant tu kot.. :P

faridah nazurah said...

@i'm ezza haniza

yeke kucing kalau pregnant tu mengandung?

faridah nazurah said...

@Miss Xyz =)

haha takpe biarlah dorang tu. dorang pun nak hidup. jaga tau :)

faridah nazurah said...

@izzati jerr

pergilah bawak baby g klinik oi. kesian dia.

faridah nazurah said...

@kotak bulat

pregnant? ohh TIDAK! Iteh tu kucing jantan lah KB. hehehe

athirah said...

hohohoh...eh, betol ka kucing gastrik..lalala. klu kucing kene paru2 berair pernah dengar laaa-kehkeh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.