iMBobo

belog tarzan gilak

Wednesday, July 27, 2011

Bosan gilo!

hye korang, aku sebenarnya taktau nak update apa. pening campur bosan gila. serious aku memang ketandusan idea nak update apa oiii.. alamak hai, keja sekolah BM aku tak siap lah. karangan lak tu. mampuih aku kena bebel kang. tapi otak tengah hang ni haa. mana ada idea oi. haha muka redha kena marah esok :)


kbye. nak tidur. esok nak kena bebel dengan cikgu Hasrani nih.


Kalau sudi silalah komen dan click Google +

6 sayang cik singe:

MN said...

kije sekolah tak siap lagi ?
nak kena babab ni !
kihkihhh :P

Freaky said...

haha buat la keje sekolah sampai siap

. said...

have a good day :).
siapkan kerja sekolah tu :)

iMBobo said...

karangan? boleh ambil entry yg awk buat ni jd salah satu perenggan hehe

SoLy SoLicious said...

selamat siapkan kije sekolah....heee


P/s : jemput singgah n join segmen di belog sy ye kalo ade mase.. ^____^

TYNTHA LANA said...

alahai dik ida..npa tak tnya kami semua? kot2 leh kongsi idea,hehehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.