iMBobo

belog tarzan gilak

Saturday, July 16, 2011

Segmen : Aku Blogger Negeri Selangor

weeehoooo kali ni aku nak try2 masuk segmen yang incik pilot buat ni haa.. tapi aku buat simple2 je tau sebab segmen ni memang simple pun. kalau nak join boleh terbang2 ke SINI



1. Hulu Langat (Kajang mari maa..)
2. Bagan Lalang( ada pepahat weh), Sunway Lagoon, Sate Kajang Hj Samuri dan byk lagi. kalau nak  tengok lebih2 haa tengok kat SINI ok?
3. Sate Kajang
4. Sekolah Menengah Tinggi Kajang a.k.a High School Kajang ( amik STPM bidang kemanusiaan)
tu je yg aku boleh nak cakap.. kalau korang nak tau lagi pasal aku meh2 korang tanye sendiri kat shoutbox ye :) tapi masalahnya ada ke yang nak menanya aku?

ok lah terpanjang lak entry nih. ingat nak buat simple je. kbye.





Kalau sudi silalah komen dan click Google +

7 sayang cik singe:

azeelia azman said...

gomo kelate gomo. haha. :)

Nadya O'Conner said...

blogger pahang melawat blog ini..happy blogging dan salam kenal:)

nad dah senaraikan nama setiap negeri..kalau nak BW..klik lah :: Senarai Nama Segmen Aku Blogger Negeri By SCD

norhatizahmohamed said...

hi!
blogger sabahan here :D

SyazwanSarawak said...

salam singgah ;)

blogger selangor gak

i'm ezza haniza said...

haiii...saya blogger pahang...terus follow laju2 awak!

http://takkeciksgtpown.blogspot.com/2011/07/aku-blogger-negeri-pahang.html

h A n Y S said...

satay kajang tak pernah rasa even dok selangor, haha

fara anak abah said...

saya blogger selangor jugak=)
dh join cntest saya?hadiah menarik..

http://vogue-kiwi.blogspot.com/2011/07/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.