iMBobo

belog tarzan gilak

Friday, July 15, 2011

Blogku belum popular...

wee :) harini aku tak datang sekolah tau. nak tau sebab apa? haa dada aku sakit. yelah dah semalam ke hulu hilir. penat gila sampai naik semput aku pagi tadi,, lagipun mama lupa lak lupa tutup air-cond.. pergghh memang sejuk lah wa cakap lu.. dah2 aku nak cerita pasal segmen yang aku masuk ni haa.. nak tau segmen ape? hee :) mestilah Segmen Blogku Belum Popular




aku tak tau nak cakap camne ohh,, mungkin blog aku ni tak popular macam blogger lain tu sebab aku ni suka merapu dalam tiap post. blog aku ni pun ayam-ayam je. tapi takpe takpe aku harap sangat dengan berkat usaha aku mengabiskan masa join2 segmen2 ni aku akan dapat tambah banyak lagi follower #cehharapantinggimenggunung


dah lah eh kawan2, kalau aku tulis panjang2 macam karangan kang banyak lak aku merapu meraban. korang semua jom lah join segmen ni...



Kalau sudi silalah komen dan click Google +

13 sayang cik singe:

Adie Achim said...

Blog ni kira popular juga dah 800 follower tu!
Ok sy tmbh sorang.. awk tmbh sorg follower sy plak ek.. TQ!

fiq. said...

cewa.cewah xpopular

faridah nazurah said...

@Adie Achim

mana ada popular.. biasa2 je nih.

faridah nazurah said...

@fiq.

memang lah tak popular, sebab tu join2 segmen2 untuk tambah popular. hee :)

nelly said...

insyaAllah 1 day akan popular !
:)

faridah nazurah said...

@nelly

insyaAllah aminn. mintak2 lah ye.

et said...

selamat petang

salam kenal

faridah nazurah said...

@et

salam kenal kembali :)

cik kacak said...

belog saya pun tak popular =='

faridah nazurah said...

@cik kacak

cik kacak dah popular lah. mana ada tak popular..

japilla said...

jalan jalan sini dari segmen yang sama :D

norhatizahmohamed said...

cute blog !!

singgah :)

Fara said...

menyinggah di sini dari segmen yg sama..salam kenal..follow me back yer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.