iMBobo

belog tarzan gilak

Wednesday, August 3, 2011

Bloglist sudah siap :)

INI ENTRY MELEKAT YE, SCROLL UNTUK ENTRY BARU :)

thanks kepada yang sudi join bloglist yang aku buat. dan kepada yang sudi follow sekali tu lagi aku ucapkan terima kasih #cehayatskema 

nak tengok sape yang join? scroll untuk tengok tau




http://alifharis.blogspot.com/ 




sebenarnya aku nak buat untuk 30 orang je kan? tapi terlebih sorang, tapi takpe sebab bloglist ni aku buat ikhlas hati. aku dah letakkan semua link ni kat sidebar aku. sila check tau kalau link korang tercicir ke. al-maklumlah ni bloglist aku yang pertama.



sorry lah kalau aku tak dapat bagi traffic kencang kat korang. aku harap kita sama2 dapat upkan blog kita ye :) lain kali kalau aku buat segmen or pape korang join lah lagi .




Kalau sudi silalah komen dan click Google +

26 sayang cik singe:

MoneyMakerGroup said...

checked

thank you

nashanadz said...

tq dear ;)

EMYNIENA said...

dah ada, thanks :)

ican said...

awww. tq so much dear. :)

Ayu said...

okeh..done..thanks..

My Name is Mar said...

Thanx!
nanti wa letak link lu kat bloglist wa eh:)
What u give,U get back:)

Si Pujangga said...

dah ade.. thnx k.. senang2 datg la follow k.. :)

Lily said...

Dh cek
Thanks ye (:

▪littleimie▪ said...

=D wOOwEE da check .. tq dear..
letak u kat list i juge =D

AfiekJibril said...

wahhh...sudah2..terima kasih banget banget..haha...tgk lah dlm list saya pulak...ce tengok..eh awk ada kat situ jugak..haha..tq2...:)

Cik Bell said...

wahh..tersenarai jugak..tengs~ ^_^

ninie_azriena said...

dah cek dah dear..tanks =)

Miss Eunice said...

im in there..gee..thanks babe! ^^

KechikumA said...

yeah, ade meyh . .
maceh banget ><

NurDiyanahMisri said...

wah! website sy adelah! thanks.. :D

complicated said...

thanx :)

TYNTHA LANA said...

Tq so much! hehehe.

~~maaf,lambat pulak lana ni..huuu.. lana baru lik keja kul 9 tdi.. T___T

AffilaHazrianie said...

thanks :)

♥ Nana ^^v ♥ said...

thanx dear...:D

Mrs Nury said...

TQ dik Nazurah :)

Mrs Nury said...

Nanti singgah blog akak jangan lupa tengok sebelah kanan kat bawah yea ;)

cik abbit said...

checked done ! TQ

iMBobo said...

alamak terlepas..huhu nnt klau ada lg ajak eh? :D

Syazwan Che Deraman said...

terjahhh!!

faridah nazurah said...

@iMBobo

ohh sorry ye. lain kali sy buat lg, sy ajak awk. hehe ni testing je

faridah nazurah said...

@Syazwan Che Deraman

terjah jgn tak terjah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.