iMBobo

belog tarzan gilak

Wednesday, August 3, 2011

JOM JOIN BLOGLIST

hey korang, selama ni aku asyik je masuk segmen orang lah, join bloglist blogger lain. so kali ni aku nak try buat bloglist. bukan niat aku nak berlawan dengan blogger lain ke hape. just nak tolong2 upkan traffic korang je. hee :) aku terbaik hati harini weh. tu yang terasa nak buat.


nak join bloglist aku ni takyah korang nak serabut2 buat entry. sebab aku hanya nak korang tinggalkan nama dan link blog korang kalau korang rasa nak join. aku taknak buat syarat2 sebab nanti mcm memaksa je kan?bloglist ni aku buat untuk tolong sesama blogger. so kalau korang nak join meh2 comment kat entry ni. benda ni akan tutup bila cukup 30 orang join.


psssttt psssttt ada ke orang nak join? buat malu aku je haa.. :P









Kalau sudi silalah komen dan click Google +

32 sayang cik singe:

zati said...

http://izzatijer.blogspot.com
nk join!! :)

NurDiyanahMisri said...

saya join! thank you.. :)
http://docomie.blogspot.com/

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

join :)

http://hatikubaik.blogspot.com


excellence!

Iera Afzu said...

join jugakk ^^ thankss!

http://nazieraafz.blogspot.com

ninie_azriena said...

ninie join dear..

nama: ninie azriena
blog: http://ninieazriena91.blogspot.com

▪littleimie▪ said...

hye murai.. join sini dear =D
follow kamu juga 939

http://www.twenty2december.blogspot.com/


tq dear =D

♥ Nana ^^v ♥ said...

Nana joined.. :)
thnx invited...

http://nana-cokelat.blogspot.com/

Si Pujangga said...

done follow sini.. :)
nak join gak bloglist sini.. :)

http://sipujangga89.blogspot.com/

follow balik gak k..

Lily said...

Lily join :D

http://lystra-lily.blogspot.com/

Miss Eunice said...

would love to join!
^^

name given: Miss eunice
url taken: http://justmeandeunice.blogspot.com/

amy azuha said...

nak joinnn...!
http://amyazuha.blogspot.com/

:))

Miss Cupcake said...

Baiknya sis nie..hehe..Saya nak join ye..Thanks sangat:)

http://zalifa97.blogspot.com/

Join sekali dear:)

AffilaHazrianie said...

nak join jugakk :)

http://affilahazrianie.blogspot.com

TYNTHA LANA said...

Nak jugak! hahahaha.

http://lianaPM.blogspot.com

EMYNIENA said...

Nak join jugak, haha :)

http://aimieazzarina.blogspot.com/

Ayu said...

saya join!!! hehe =)
http://happy-miss-purple.blogspot.com/

shafika azwan :-) said...

join :D

http://lalaeikakaka.blogspot.com/

cik abbit said...

mahu join =)

http://iniidopaku.blogspot.com

moneymakergroup said...

love to join too :)

http://oro-mint.blogspot.com

nashanadz said...

akak join dear : nama : nur nazrah
http://nashanadz.blogspot.com ;)

complicated said...

http://rechkaye1224.blogspot.com

join! :)

nurainyaziz said...

saya join :D

http://ainyaziz.blogspot.com/

KechikumA said...

join gak bole . . ?

http://kechikuma.blogspot.com/

AfiekJibril said...

saya join!!..jap2 dah cukup 30 ke??...alaaaa...belum kan belum kan ..haha

Nama : Afieq Jibril

Blog : http://afieqjibril.blogspot.com/

1c : -
alamat : -

hehe..lebih2 pulak...ok thanks :)

ican said...

thanks for inviting me.

http://theican.blogspot.com/

:)

My Name is Mar said...

My Name is Mar musicbrilliant.blogspot.com

adrian aizat said...

nak join

http://adrianaizat.blogspot.com

Mrs Nury said...

Akak join..

http://my-arenas.blogspot.com/

*Terima kasih kerana buat segmen bloglist ni atas niat membantu & tanpa syarat :)

Cik Bell said...

sempat ke nak join nie?

www.mizzchokie.blogspot.com

xpe..try je la.huhu

ceriteraliyana said...

sempat join ke tak neh...time bukak dah 29..

http://lurvelysweety.blogspot.com

nama : ceriteraliyana

thanks sis!!

alif haris said...

uiks nak jugak :)

http://alifharis.blogspot.com

thanks ya

Aku Afzal said...

jom :)

http://afzalsukasuki.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.