iMBobo

belog tarzan gilak

Saturday, August 20, 2011

Cik Anonymous a.k.a Cik Anon

ohh great! ada cik anon datang bertandang lagi.. haha dh lama cik anon tak datang. sedih? marah? kecewa? kompem aku rasa macam tu. tapi apa boleh buat kan. dah nasib badan.

*click untuk lebih jelas

aku ni gelabah ke? haha memang pun. tak dinafikan lagi. tapi aku nak sangkal sikit apa yang dikatakan oleh cik anon nih. aku sikit pun tak berlagak dengan jumlah follower aku. takde orang komen entry aku? hurrmm adatlah tu. entry aku pun bukan ada info2 berguna pun, setakat cerita2 aku  je.

apa patut aku buat? marah? ohh tidak! marah takkan selesaikan segalanya. aku just harap cik anon jangan baling  batu sembunyi tangan. cuba awak tu letak link blog awak. nak jugak datang  menyinggah. chill ye cik anon :)

p/s: padan muka aku? haha yelah kot.

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

9 sayang cik singe:

Ly_Tulip said...

bertuah la kamo cik anon tu sudi nak tgl kan komen...nmpk la yg die pon update pasal blog kamo...tu yg die komen tu... Huhuhuuh

nurain said...

senang2 xmo kasi cik anon komen da..nyibok je dorg tu...kan.. kan..

faridah nazurah said...

@Ly_Tulip

haha betul tu. mesti selama ni dia silent reader kan. auww~terharu nyah :P

faridah nazurah said...

@nurain

niat hati mmg taknak dorang dtg lagi. tp biarlah mereka2 tu. dorang pun ada hak bersuara. mungkin penulisan sy buat org menyampah ke

iMBobo said...

cik anon oh cik anon, jemput dtg blog komen2 hehe..xkn boleh punye..hihi

faridah nazurah said...

@iMBobo

cewah main cabar2 lak ye. jgn jiran oi, kang dia bwk geng2 dia dok serang bru tau. haha

i'm ezza haniza said...

cik anon bosan lettew..takde keje..

faridah nazurah said...

@i'm ezza haniza

haha dia maybe dia nak merasa jd cik anon kot.

Princess Feyqa said...

fyqa tak suka anon. mereka asyik busuk hatii je jdi membusuk kn lagi anon2 baik di luar ekeke. so entry fyqa cik anon xbisa comment :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.