iMBobo

belog tarzan gilak

Sunday, August 21, 2011

Pertolongan anda diperlukan wahai blogger

haha poyo tak ayat title aku? abaikan aje. actually aku nak mintak tolong korang wahai rakan2ku yang tersayang . boleh tak kalau korang tolong sokong adik aku ni? dia sebenarnya nak bagi orang doodle, tapi dia takut nanti takde orang nak join segmen dia. 


serious aku cakap adik aku memang ada talent yang aku sendiri pun fail dalam membuat doodle. dia nak sangat berkongsi hasil yang dia buat sampaikan dia boleh suruh aku yang anjurkan segmen tu! tapi tak adil kan kalau dia penat2 buat tapi aku yang dapat pujian dan traffic free? sedangkan dia yang bertungkus-lumus buat doodle tu. 


boleh ke korang tolong dia? aku tak paksa korang tau. jangan cakap aku yang paksa lak. nanti aku kena luku kepala lak dengan adik aku tu ha... kalau sudi nak tolong pergi je kat SINI




Kalau sudi silalah komen dan click Google +

4 sayang cik singe:

iMBobo said...

hehe siapa xnk doodle free?mmg ramai yg join tu nnt.. tgk pengalaman wanie and unna buat doodle sampai xckup masa hehe

faridah nazurah said...

@iMBobo

haha masalahnya dia tak confident jiranku.

Princess Feyqa said...

woah dodol free? mesti nakk haha

yayath said...

hehe..bley je:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.