iMBobo

belog tarzan gilak

Tuesday, August 30, 2011

Salam Lebaran untuk blogger semua

huhu kalau korang nak tau, tahun ni merupakan tahun pertama aku beraya sebagai blogger tau. dah berapa bulan ye aku berblogging? kalau tak silap aku baru je 6 bulan lebih kot. hehe aku ni tak berapa reti mengira.. kehkehkeh. Sebenarnya aku nak mintak maaf dekat korang semua. manalah tau aku ada terbuat korang sentap ke kan. kadang2 aku ni pun over gak kalau tang menaip entry nih. al-maklumlah batak sat.

malas nak mengarut panjang2. aku harap korang maafkan aku ye kalau aku ada terguris hati dan perasaan korang. sekarang kan dah raya. kira kita ni 0-0 lah ye.



p/s: kalau makan dodol, rendang dan ketupat tu jangan lupa nak hulur2 kat aku.

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

5 sayang cik singe:

kotak bulat said...

hehehe... selamat hari raya! (da pkai bj raya ni..excited ni.hehehe)

Wanie said...

salam lebaran :)

raya 2nd jumpe lagi ye..heee

Wanie said...

salam lebaran :)

raya 2nd jumpe lagi ye..heee

sergeant keroro said...

selamat hari raya aidilfitri :)

iMBobo said...

ok 0-0.. tido perkara biasa kan?haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.