iMBobo

belog tarzan gilak

Sunday, August 28, 2011

Doodle ohh dodol

huhu akhirnya dapat jugak aku doodle weyh. gila comel. kalau aku buat doodle ni kompem muka jadi penyek je. korang nak tengok tak? heee dengan bangganya aku nak tayang bagi korang jeles.. tapi kalau ada yg nak curik, aku babap tangan dia tu. hehe


comel kan kan kan? haaa kan tadi aku dah cakap, taknak percaya sape suruh. korang jeles tak dengan kecomelan doodle nih? mesti jeles sambil menangis kan. hehe wanie ni terer ohh sebab dia maam tau2 je aku teringin makan dodol. rindu gila nak makan dodol. dahtu kan mata doodle ni macam mata aku jugak lah! sepet semacam je. terer sungguh cik wanie ni menggambarkan aku jadi superb comel #padahalakutakcomelpun

thanks bebeh. kalau ada lagi yang nak bagi aku doodle kan lagi best. hee :P

p/s : aku tengah bertungkus-lumus memikirkan background KB mana aku nak guna nih. semua comel2 siot

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

18 sayang cik singe:

norhatizahmohamed said...

cute la. nice! buat banyak² lagi ok :D

faridah nazurah said...

@norhatizahmohamed

haha actually doodle ni cik wanie yang buat. bukan sy. misunderstood nih.. hehe :P

Solihahazahar said...

HAHA lawa laa doddle tuuu :D

faridah nazurah said...

@Solihahazahar

tau takpe. comel gila

Jalut said...

comel sungguh... ahahah

MN said...

comey comeyy :)

Cik Baju Kurung said...

memang comel. :) cbk pun tak tahu nak guna yang mana. background KB sume cntik cntik. :)

p/s : selamat hari raya!

Wanie said...

hehe..ape babab2 ni?

u r welcome..:)

faridah nazurah said...

@Cik Baju Kurung

KB memang terbaik.. background dia semua comel2. geram

faridah nazurah said...

@Wanie

huhu nak doodle lagi....

ILA SYAMILA ♥♥ said...

nak doodle jugakkk :D

Bro ahmad said...

kacau dodol pon nk cntk cm 2 ke... hahahahaha :P

faridah nazurah said...

@ILA SYAMILA ♥♥

takde bakat la nak buat doodle..hehe

faridah nazurah said...

@Bro ahmad

huhu yelah kot. gila glemer jap. hehe :P

iMBobo said...

waaaa cantik doodle..x jeles lah, iMBobo punye pakai songkok tak pakai tudung haha

faridah nazurah said...

@iMBobo

hoho jeleslah tu kan kan kan.. hehe

Freaky said...

alahai cunnya doodle tengah kacau dodol :D

faridah nazurah said...

@Freaky

doodle tu je cun. tuan punya doodle nih tak cun pun. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.