iMBobo

belog tarzan gilak

Sunday, August 7, 2011

Segmen Wanie: Doodle Raya Free



warna doodle : pink,putih dan merah (kalau takpun wanie pilih je yg mana sesuai)
nama : faridah nazurah
aksesori : handbag 

hehe kalau boleh nak doodle pakai baju kurung moden boleh ke? banyak cekadak lak kan. sorry lah. kalau tak boleh takpe. sebab redha dengan apa yang org nak bagi. FREE gitu. tapi boleh ke request couple doodle? haha mesti comel kan. kalau boleh nak yg sedondon. wanie buat je la pape ye :)


terbanyak songgeh pulak. sorry ye wanie

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

3 sayang cik singe:

NasZ said...

good luck ye?

MOHD NASER.com

Wanie said...

thanks tau join! boleh je nak buatkan baju kurung moden..xtau la jadi ke tak..hihi..japg wnaie kuar list datang check name ye..

yg pasangan tu nanti wnaie akan pilih sorang, akan update kemudian..:)

faridah eizzati said...

gud luck

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.