iMBobo

belog tarzan gilak

Tuesday, August 23, 2011

Takziah buat keluarga arwah Dania Emelda Aqasha

tadi masa aku berblogwalking aku ada tersinggah kat blog INI. sedih sangat bila baca entry2 akak ni. satu2 entry dia aku baca. even line internet aku lembap, aku sanggup bukak gak sebab aku serious tersentuh bila baca apa yang akak ni update sejak anaknya, Dania sakit. dan sekarang, Dania dah selamat kembali kepadaNYA.

Jom kita sedekahkan Al-Fatihah untuk arwah adik Dania.semoga roh arwah Dania Emelda Aqasha dicucuri rahmat..amin...




Kalau sudi silalah komen dan click Google +

10 sayang cik singe:

ainondreamergirl♥ said...

kesiankan ? al-fatihah. inalillah.

faridah nazurah said...

@ainondreamergirl♥

memang kesian. sebab arwah adik Dania tu comel sangat

cik najihah said...

sedih je...al fatihah

muhamad hanif said...

oh,

aku ada terbaca gakss.


dah ajal. harap dia tabahla kan =)

mas saari said...

singgah dari blog MTT.. follow u!

ada gak baca blog dia ni...kesiankan!
takziah utk mereka..

iMBobo said...

thanks idah sebab war-warkan..kesian akak tu.. nak ziarah die jap ye..

faridah nazurah said...

@muhamad hanif

akak ni mmg tabah sangat2... dr dania disahkan sakit lagi

faridah nazurah said...

@iMBobo

idah? ohhh nooooo... cukupla lana je panggil org cmtu. haha

Bro ahmad said...

al fatihah untuk arwah

R LEeN said...

TQ sbb prihatin & doa2 kalian..-kami sekeluarga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.