iMBobo

belog tarzan gilak

Saturday, October 1, 2011

Blog Bro Ahmad @ TRIOseposen dah tak wujud ke?

Sekarang seriously aku takde mood sgt nak update blog.bukan apa sekarang ni banyak sangat benda aku fikir, so nak menaip entry pun dah tak larat.hehe tapi aku still blogwalking tau. nanti jgn cakap aku mengamalkan traffic satu hala je.

hurrmmm blog korang pernah kena delete tak dek pakcik Google? Alhamdulillah buat masa ni blog selekeh aku ni tak pernah pun nak kena delete mahupun kena hack. haha tapi yang menjadi persoalan aku, kenapa sekarang banyak blog yang kena delete ehh? dah tu nak claim balik blog siap kena verify akaun lagi.. macam ape je kan.

* click untuk lebih jelas

BLOG NOT FOUND

haaa nampak tak tu,, blog BRO AHMAD pun kena siot. aku baru nak blogwalking dan komen2 entry tibe-tibe jadi macam ni terus aku terkedu. ehhh kesian bro kan kan kan. lepas tu aku pergi lak golek-golek kat blog EZAD SKYTECH entry terbaru dia pun pasal blog dia hampir kena delete. macam-macam masalah sekarang ni kan..

kalau aku yang kena ni kompem aku biarkan aje. bukan apa weyh, secara jujurnya aku memang agak buta IT. so nak verify bagai tu memang aku tak suka. haha harap sangat-sangat blog aku takde kena pape. aminnnn...

p/s : Aku bengang sebab tak dapat nak tengok blog diraja BRO AHMAD. hishhhh dush dush kat pakcik Google


DOAKAN AKU TAK MENGELABAH JAP LAGI.. TAKUT WOOOOOOOO

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

9 sayang cik singe:

MisS HoNeY said...

arap2 la blog nisa pown xkena..nisa dah la buta IT.mna reti smua bagai nie..hehe

kotak bulat said...

yeke? ish..hope nti ok la tu..

siti kektus said...

aah. tadi bukak blog bro pon tak leh. pe hal ntah.

nFx said...

apa-apa pun save entri and apa bleh save sebelum pakcik google ni deleted...biasa sbb org report mengatakan blog tu gitu gini...tu kena blok...xpun ada org hantar link danger2 pada pakcik google melalui blog tersebut(org nk sabotaj)...dats why short link nih danger sebenar...

nFx
noframex.blogspot.com

Bro ahmad said...

malam tadi masalah dan sekarang dah ok dah..cuak punya google suka2 je nak sorok blog bro huhh dia cuma nak mintak verify acc google je..p

tunggu giliran ehh..ramai yang dah terkena hmmm

Ezad Skytech said...

huuhhh...cuak jugak tetiba keluar blog not found ni...nasib baik lepas verify tu dapat balik blog sy tu...

blog bro ahmad pon alami benda yg sama...google ni jangan la wooo buat macam ni...cuak kami....huhu~

ieyza afieyna said...

ieyza pun tak pernah jadi mcm nie lagi... tkut r kalo jadi.. huhu

Ini Kisah Tia said...

heheh .. sebab tu , pengetahuan penting .. so , kita kena rajin mencari dan bertanya :)

Wanie said...

dah ade balik tu blog bro :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.