iMBobo

belog tarzan gilak

Saturday, September 10, 2011

Blogger Pekan Koboi a.k.a Kajang



Korang ada jiran tak kat blog korang? Jiran korang tu tinggal kat mana eh? dekat ke jauh? haha buat sekian kalinya barulah aku tau jiran aku, iMBobo ni tinggal dekat2 je dengan rumah aku,tinggal taman je lain. cheittt,, selama ni aku ingat jauh la sangat. rupanya dekat je. hahaha memang jiran betul.

Semalam barulah aku tau si iMBobo ni tinggal dekat Bandar Baru Bangi. hehehe semalam jugak baru aku tau yang afzalsukasuki  tinggal kat Kajang jugak. huih ada jugak ye blogger duduk dekat Kajang atau nama glemernya "COWBOY TOWN". haha aku pun tak tau kenapa orang gelar macam tu. tapi yang penting perangai aku tak macam cowboy #buatmukasuci

hehe ketandusan idea untuk merepek dah melanda. kemalasan dalam diri untuk menaip memang dah sedia ada. so aku just nak cakap yg aku dah penat membebel. 

p/s: sape lagi yang duduk atau study kat Kajang. meh kita main sep-sep tom-tom cepat!!!!

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

16 sayang cik singe:

Bro ahmad said...

JOM MAIN TEMBAK2 di pekan koboi..naik kuda ke XD

Freaky said...

freaky x tau pun pasal kajang :P

aimie amalina said...

heeee
cepaaaaattt seruuuu ideaaa dtggg!

faridah nazurah said...

@Freaky

haha patutlah org ckp kajang ni pekan koboi.. ramai yg tak tau ehh...

Ezad Skytech said...

jarang masuk Kajang ni...hee..sate Kajang tahu la...haa~

kotak bulat said...

peh! da dkat tu leh la jumpe... jeles ni..hahaha

AIEN NOT ALIEN said...

baru tahu kajang tu pekan koboi...

rumah saya lak betul2 dekat dengan Cowboy Town, A'Famosa.. ^_^"

bella luna said...

sbb tu orang kata dunia nie kecik je,hehe,.alih2 ketemu jua diblog ;)

Wanie said...

la bobo org bangi rupenye..hehe

AdaApe..? said...

i was born in cowboy town... :)

cunndaa said...

cunndaa study kat UKM bangi

faridah nazurah said...

@cunndaa

yeay jumpa lagi sorang geng :)

TYNTHA LANA said...

kita kira dekat tak? akak kat ptrjya ni,hehehe. adik duk bangi kt area mana? akak salu gi sana sebab nk pi pasar mlm, Warta n Billion je,hahahaha

Aku Si Pujangga said...

alamak kita tak setempat lak.. hahaha..

PeRmAtA bIrU said...

wah.. best la.. berjiran bukan sekadar dlm blog..huhu..:)leh p raya..

afzalsukasuki said...

kahkahkah pekan kajang pon kajang la..tempat len takde sate kajang.hahaha :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.