iMBobo

belog tarzan gilak

Saturday, September 24, 2011

Jemputan ke rumah sabtu ni

STICKY POST SAMPAI OPEN HOUSE YANG MAMA AKU NAK BUAT NI ADA YANG NAK DATANG

haha sabtu ni rumah aku di-open untuk sesiapa je. so siapa-siapa yang dok dekat2 dengan Kajang/ Bangi ni meh2 datang. kalau yang dari jauh nak datang pun bolehhh :) takyah malu-malu tau. tak tau rumah aku ye? hehe takpe takpe nanti korang bagi je email korang atau pun PM aku kat FACEBOOK.

p/s: ada ke yang nak datang? hehe malu lak aku :P

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

10 sayang cik singe:

Bro ahmad said...

jauh la huhuu..semoga meriah rumah terbuka awak tu nanti.

Pn. Sheila said...

klu dekat sy pun nk pg gak ler... hehehe

abah khalisha said...

selayang -kajang tak jauh tu..ehhehe...

Ezad Skytech said...

hee..segan la nak g..haha~

iMBobo said...

ezad amik ayat aku! cis! haha

Wanie said...

kalau buat 26 boleh la buat muke x malu pegi..hehehehe

SoLy SoLicious said...

besok pgi ke ptg?
InsyaAllah sampai 5buah bas dr UKM..hahaha

kotak bulat said...

kb duk jauh la... hehehhe

Santri T.P.I.N.I said...

terima kasih sebab sudi follow blog saya...

http://sun3tpini.blogspot.com/2011/09/1st-segmen-santri-komputer-kesayanganku.html

khairul said...

camna sambutan open house aritu ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.