iMBobo

belog tarzan gilak

Monday, September 26, 2011

JoM Join Bloglist JiwarOsak.coM

Lama jugak kan aku tak menyemak kat bloglist orang lain.. haaa ni idea nak merepek tengah kering kontang. so ni la masa nak join segmen banyak2.. hehe


komen pasal blog abg feroz ni :
hehe aku memang dah lama follow dan like fanpage blog abgferoz ni.. selama ni dok singgah je (silent reader). blog ni memang smart, banyak kongsi pasal blog dan yang paling penting dia tak sombong walaupun otai.. hehe tapi kan abgferoz ni memang bersemangat waja ohh bab-bab malaysia. nak tau sebab apa? haaa korang pergi sendiri ye :P

tag, 

p/s: terlebih tag,, takpe kan abgferoz

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

7 sayang cik singe:

AbgferOz said...

hihihi.. thanks coz sudi juin :P
heee.. yg bendera byk2 tuh coz juin contest merdeka :)

Ezad Skytech said...

hee..selamat masuk bloglist...:D

[sutera kasih] said...

nk berkenalan la hehe



p/s: my dear, mmg putih tu..entahla, blog sis tgh ada mslh tu..sabo je la huhu

Bro ahmad said...

thank sudi tag..nak kena join ke?..kalau wajib imform ye

NasZ said...

good luck.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

Zul Fattah said...

gud luck yup..

iMBobo said...

thanks tag! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.