iMBobo

belog tarzan gilak

Tuesday, September 27, 2011

Orang renovate blog, aku pun nak renovate jugak


Sekarang banyak kan blogger yang dah renovate blog dorang jadi smart2. seriously aku memang jeles gile.. hehe yelah, dorang senang je nak tuka2 template. yang aku ni dok pakai benda yang sama je. naik bosan lak. nak tukar sendiri? haha macam mustahil je. busy sangat. lagipun STPM dah nak dekat. better aku dok mengadap buku daripada mengadap coding blog kan kan kan?

sebenarnya aku dah download template yang best2. tapi aku tak reti nak masukkan.. hehe bendul kan aku ni? ala biasalah tu. baru berapa bulan aku berblog ni. tak cukup explore lagi bab-bab blog.

dah lama aku gunakan template washed denim. selama tu jugak naik lenguh mata aku dok mengadap coding. tapi nape eh aku guna washed denim, bukan simple template je? hahaha seriously denim template memang ringan, senang loading. tapi blog aku tak ringan pun.. haaa cuba tengok berapa banyak lak bloglist kat sidebar tu kan.. hehe

p/s: sape nak tolong editkan blog aku? hehe #macamadajeyangnaktolong

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

8 sayang cik singe:

Ezad Skytech said...

sy masuk blog ni laju je loading..heee~

Bro ahmad said...

senang je nak pasang template donlod ni..macam makan kacang je..p,, mesti template cantik awak donlod hmm

NasZ said...

ok je loading blog ni. nak tolong, saya pun tak reti. saya nyer blog buat simple je. senang cite. hehe.

MOHD NASER.com

kotak bulat said...

nk edit? kb editkan... tp 20inggit la..hahhaha

ieyza afieyna said...

xberat la blog nie.. ok je..

nak STPM eh ? umur skrg 19 ke ??

faridah nazurah said...

@ieyza afieyna

yup.. mmg 19 tahun pun.. dah tua tapi bajet muda lagi

ArulchelseA said...

ok je blog ni..kih kih.. suh la kb tu editkan..dia pandai bab edit2 ni..

Zul Fattah said...

aku x pandai r..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.