iMBobo

belog tarzan gilak

Friday, September 16, 2011

Kegilaan pada OWL NECKLACE



Selamat menyambut Hari Malaysia kepada rakyat Malaysia. hehe korang sambut beriye ke? ada pergi mana-mana? mesti best kan.. hurrrmm aku lak dok terperap kat umah ni haa.. abah aku malas nak pergi keluar. so memang kompem kemas2 rumah je la. hahaha aku ni kan part time maid kat rumah ni #bajetrajin

dah habis2 kemas tu,, aku saje je tinjau2 kat blogshop dan online shopping kat FB. mana tau ada yang murah dan best ke kan. hehehe akhirnya aku berjaya beli 2 owl necklace, dan 1 jumpsuit.. hoho murah je nokkk.. tak sampai rm100 pun. berBALOI-BALOI gila.

walaupun aku dah ada 2 rantai yang burung hantu tu,, tiba-tiba nafsu aku meningkat naik bila tengok ada design  yang orang lain jarang pakai. huhuhuhu membazir? memang membazir pun. tapi dah tu minat aku. nak buat macam mana kan. kenapa aku suka sangat dengan owl?  ermm, cuba korang tengok mata owl tu. comel kan kan kan #buatmukaeksaited

lagipun kan,, mata aku ni SEPET, nak mata macam owl tu jugak.. wuhhhuu jeles~

tapi yang menjadi masalahnya, aku ni tak reti nak bank-in duit. hehehe aku ni memang selekeh pun. sebab selama ni akak aku yang buatkan. aku tau order je. lagipun esok akak aku busy, takleh keluar . habislah aku,, memang tunggang-langgang nak masukkan duit esok. hahaha lantak lah.

p/s: korang ada owl necklace tak? tak terasa nak bagi kat aku ke?  #justkidding

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

12 sayang cik singe:

Bro ahmad said...

cantik...gambar harimau ada ??

MN said...

yup, i have one too .
suka sangat .
nak bagi adik ?
tak dapek lah aihh .
kihkihhh !

aimie amalina said...

waaaaaa
ni mesti dah byk koleksi yeee
heee
bagus2
(nasib x de owl necklace
hihihi., kalo x kene derma kat die..kiki)

HAFIZ ROShDi said...

burung kebangaan lelaki...muahahaha

faridah nazurah said...

@HAFIZ ROShDi

oi tu burung lain lah oi. takkan nak gantung 'burung' tu kat leher lak. sekeh kang :P

Solihahazahar said...

haha SMART lahh :D

faridah nazurah said...

@Bro ahmad

nak gambar oink oink pun ada.. hehehe. memain je.

halidaRahman said...

haha, i loikee ! saya ada 1 tp kecik je, dulu nak beli yang gedabak tapi malu nakpakai. last2 ambil yang kecik je. hihi

faridah nazurah said...

@halidaRahman

kalau kecik tak nampak sgt owl tu. kalau boleh amik yg besar dan labuh. mesti cmel gilak!

Wanz Mejuez said...

aku suka design dia.. ni semua geng2 dari idea pipit punya website ni.. :D


uihh banyak ang beli?? nak satu... eheheh

iMBobo said...

cantik la yg ni..ala bukan susah pun bank in tu, masukkn je hehe

fifie zahram said...

kat blog http://crashmywardrobe.blogspot.com/ cantik2 jugak..gpon murah je..selalu beli kat sni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.