iMBobo

belog tarzan gilak

Saturday, September 17, 2011

Vintage Necklace yang comel-nomey

hohoho ni first time promote online shop dan blogshop. sememangnya aku tak reti nak review2 nih. kang ke laut jadinya.. haha tapi cik adik CUNMELECUN nih request aku buat review pasal necklace2 yang vintage.. ni semua sebab entry aku yang INI punya pasal. hehe tapi kan aku da jumpe ramai geng yang minat benda2 comel nih :)

Antara necklace yang comel2 ialah :
1. Glasses necklace -speck mata

2. camera




3. robot comel

4. love

5. germ

6. filigree

7. panda - mesti KOTAK BULAT suka :p

8. owl - my febret
nak tau mana korang boleh beli vintage necklace ni semua? hehe  pergi  je dekat MOMO CHAN COLLECTIONMYE BEUNIQUE , OFFLINE BLOGSHOP dan GLORIOUS DISASTER (member aku punye). seriously dorang punya acsesori memang cantik2, latest dan murah!! kualiti dorang dijamin terbaik punya.. 

korang dah meleleh tak air liur tengok banda2 comel nomey nih? haaa kalau dah geram sangat, korang pergi je kat online shop dorang tu.. cepat-cepat tau. first come, first serve. hehe :D

p/s: aku tak dibayar pun untuk mempromote online shop nih. saje-saje untuk HALIDA RAHMAN ni haa..

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

12 sayang cik singe:

Azhafizah[フィザ] said...

unik kan?fiza ade satu..the owl-my febret too..tapi lain design >.<

Bluewendy said...

sgt chantek!!! terus p sane skang.. hik2

Laila Majid said...

camera tu nampak menarik la.nak carik la :D

halidaRahman said...

u serius CUNMELECUNN ! i nak jugak lah cm ni :)

ekin alias said...

aaaarrrrrr saya minat owl..mata bulat~

iMBobo said...

meleleh air liur?haha.. yg owl ni cantik, nnt nk beli satu lah haha

kotak bulat said...

hehe.. tahu je kb berkenan tgk yg panda tu.. :P

fifie zahram said...

sye de tau satu blog jual rantai murah2..jom tengok2!


http://crashmywardrobe.blogspot.com/

fiq. said...

sedang mencari2 blogshop baju kurung moden yang murah2,,hukhukhuk.kalao ade, bagitaw saya eks

Miss Nadya said...

dah p terjah...thanks sebab kongsi..nnti nk beli gak..:)

new entry :: Tips tingkatkan traffic blog anda ツ

Freaky said...

suke yang robot tu. nampak unik

Momo Chan Collections said...

thanks for ur awesome effort! ♥ it!! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.