iMBobo

belog tarzan gilak

Wednesday, September 14, 2011

Lu ingat ini McD bapak lu yang punya??

oyeah.. akhirnya tamat jugak penyeksaan otak yang aku alami selama 2 minggu ni. hehe tapi next week sambung balik, just ada MUET (speaking dan reading ) je. so takyah fikir banyak kan kan kan. hahaha setelah 2 minggu otak aku dok hang je sebab dah full dengan pelbagai fakta sejarah yang menyesakkan, akhirnya tamat sudah oi.. bahagia je aku rasa.

dan harini jugak habis jugak khusus Pertolongan Cemas yang aku dok attend beberapa minggu ni. hehe tadi ada exam pertolongan cemas. sebelum buat exam tu aku telah dipaksa buat praktikal CPR dulu. ni semua sebab cikgu *MURUKU tu. tapi secara jujurnya, kalau betullah ada yang memerlukan CPR, kompem2 orang tu dah *kiok. hehe so ada sesiapa yang cemas untuk aku tolong ke?

disebabkan nak melepaskan segala amarah terhadap kertas2 exam tu, lepas habis tu terus aku pergi membaham dekat Mc Donald. mulanya nafsu nak makan memang tengah membuak-buak. tapi masa aku nak start makan tu ada satu kaum ni buat McD ni macam bapak dia punya. memekak tak tentu pasal. kalau ye pun nak celebrate birthday pun takyah lah nak dok main kejar2. siap main dukung2 lagi. mak aih gilo ape budak2 tak cukup umur ni? sampai manager pergi naik untuk suruh dorang senyap sikit. seriously macam beruk matyeah.

luselera aku terus terbantut dan aku hanya mampu habiskan seketul ayam je. yang lebih2 tu aku bungkus je sebab aku MELUAT bila aku nak makan ada orang dok bising2. kang tercekik lak. gam-to-the-punk betul!!!

*MURUKU= cikgu Murugan
*kiok= kehilangan nyawa #ayat sopan

klu: 
kaum apa yang peribahasa cakap "Kalau jumpa _______ dengan ular, baik pukul _______ tu dulu. sebab ______ memang kuat membelit"

p/s: aku bukan bersifat perkauman, tapi aku cukup benci dengan orang yang memekak depan rezeki.


KITA 1 BANGSA, KITA 1 NEGARA, KITA 1 MATLAMAT, KITA 1 MALAYSIA..



Kalau sudi silalah komen dan click Google +

14 sayang cik singe:

My Name is Mar said...

Wa penah keje kat kepci and jumpa org mcm ni..
HUhuhu...

EYFAalias said...

yang bising tu bebudak kecik ke dah besar gedabak? huhu

faridah nazurah said...

@EYFAalias

kompemlah budak besar, dah sekolah menengah! kalau budak kecik takkan nak marah. hehe

Ezad Skytech said...

memang tension kalau nak makan ni bising2...org nak makan tu suasana kena tenang je..baru feeling nak makan kan...heee~

abah khalisha said...

kadang-kadang diaorg tu tk perasan yang Mcd tu bukan mak bapak diorg punya..tu pasal memekak tak tentu pasal
Siapa nak Pahala Percuma

Freaky said...

uiyo lepas geram makan mcD .. memang terbaik la :D

Bro ahmad said...

kan meriah seronok hehee..kalau bro janji sedap walau bising macam mana pun hihii

ABU said...

sodap...

yaaa satu negara..

syahirooAhmad said...

gua pun! kalau dah menyirap, hati rasa bengkek je. tangan ni rasa nak naik je..

aimie amalina said...

huuuuuu
sokonggg!
aiyaaaakk
ase nak jerit kuat2 kat situ kan
hehehe

cik sakdi said...

dah start muet ke??hehe

faridah nazurah said...

@cik sakdi

actually ni utk trial exam. kalau yg betul punya 12,13 or 15 oktober

ieyza afieyna said...

sabar je la.. hehe

Wanie said...

kaum ape ye?cina?india?haha

memang lemas kalau kite nak makan ade orang bising2..kasi lempang je..heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.