iMBobo

belog tarzan gilak

Tuesday, September 13, 2011

mesti best kan KALAU...

*sumber gambar: google

Disebabkan kesengalan dan keblurran melanda diri aku, aku macam dah agak terlupa yang aku ni ada blog rupenya.. hahaha takdelah. sebenarnya otak aku agak blurr sikit lagi-lagi time exam. huiiihhh bilalah exam aku nak habis nih. aku ni jenis kalau otak tengah senget sebelah mesti rasa malas nak menaip entry. tapi kan mesti best kan KALAU...

1. boleh update blog macam update Fb, Twitter je.
haha ramai yang aku tengok kalau update status FB pendek2 je kan. mana ada update panjang berjela. kang buat orang rasa annoying je. tapi kalau yang ramai friends kat FB or Twitter tu best lah sebab kalau setakat update "kentut saya wangi" pun kompem ramai yang nak dok like dan comment. haha kalau aku update blog macam update FB boleh ke?

2. blog ni ada function bercakap je.
ni cara yang paling senang. kita main cakap je apa yang kita nak tulis dalam entry dan terus PUBLISH je. haaa simple kan. tapi korang jangan tanya aku sape yang menaipkan entry tu ye. hehe

3. boleh hantar entry kosong je
hehe kalau boleh aku nak buat macam ni kalau time aku tengah blurr dan bengong. putih tu melambangkan kesucian otak aku yang langsung tak berfikir pasal apa-apa.

rasa nak lempang aku laju2 tak? hehe janganlah tau. kasihanilah adik kecikmu ini #keciklahsangat.ok otak aku dah kembali kehilangan fungsi. hujan pun dah turun ni.macam memanggil2 je untuk aku beradu. 


zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzz (bajet2 dah tidur)

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

14 sayang cik singe:

kotak bulat said...

kalau dalm mimpi, boleh aje..hahahah

Bro ahmad said...

ni blog ko, suka hati ko hahaa..tak kisah kalau nak post hai je hmmm...tak sape nak marah ehhh ...:) yang no 2 tu bahaya hahaa

Aku Si Pujangga said...

pujangga pun agak bz skrang ni.. baru start smbng study balik kan.. huhu.. rindu kat blog..

aimie amalina said...

hehehehehee
kene terbit blog buatan sendiri ah cenggini kan
okeh gak tu
hehehee

APAN said...

erm....rasanya...semua yg desenaraikan tu boleh dibuat kot...ko try la dulu.tengok feedback dari org ramai.haha...

IEQAH said...

alaaa bolehjee..jom kita main post entri kosong..HEHE

iMBobo said...

seronok gak tgk blog mcm fb or twitter, try la buat dlu haha

anamizu said...

no2 tu mcm seram la pulok..hehe

myhatiku said...

Haha..ade2 je dye neyh ;p

Wanz Mejuez said...

blog tempat kita nak lepas geram.. nak sembang kosong, nak kasi idea dan macam mcam lagi..

ade jugak blog suka taburkan fitnah.. entah lah.. makin lama makin bercambah blog baru muncul...

nwy.. aku suka blog sebab blog sebahagian kehidupan aku.. kau pun sama kan?? ahaha


tak berblogging sehari rasanya macam tak lengkap hidup ni.. =D

faridah nazurah said...

@Wanz Mejuez

oyeah,, memang suka sangat. tu yang takde idea nak update pun perah2 gak otak untuk buat entry

Ezad Skytech said...

boleh je kalau nak try semua ni...haha... :)

suha said...

buat je..xde hal (^_^)

tia @ Ini Kisah Tia said...

haha . alahaiii , ni apsal ni ? mood berblog ke laut ke ? :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.