iMBobo

belog tarzan gilak

Thursday, September 29, 2011

Penat sampai rasa nak hantuk kepala



Penat, letih semua ada aku rasa sekarang. harini aku terpaksa bermati-matian sebab nak buat skrip untuk majlis perkahwinan sabtu ni.. hehe tapi bukan majlis perkahwinan aku tau, anak cikgu aku yang punya. aku just jadi MC je. memang kojol aku nanti..

dari petang tadi aku try tukar2 tone suara aku.. bukan apa weh, suara aku ni agak mono-tone. so kena pandai-pandai nak adjust sikit. kalau tak memang tidur la orang ramai nanti.. haha tapi kan teacher Maznah cakap, kalau majlis ni aku dengan zati berjaya handle, dia nak bagi kitaorang job lagi. next event? event kat Putrajaya kalau tak silap.. hehe itu pun kalau aku okey la bab-bab mengacarakan majlis.. huuu boleh tambah income aku. tengah kering kontang ni.

malam ni memang takleh tido la aku ni. nak siapkan skrip ni memerlukan usaha yang gigih dan ketekunan  #ayatskema. haha kelakar, padahal just edit2 sikit je. takutnyaaaaaaaaaaaa

p/s: esok aku nak minum air asam jawa banyak-banyak.. bolehlah suara aku jadi macam Siti nanti. hehe

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

10 sayang cik singe:

Bro ahmad said...

berehat la yea..take your time..ecehh cakap omputih sat no hmm

Fatiha Kamarudin said...

good luck :)

::Miss Hearty:: said...

wahhhh..chaiyok2 ea :)

aimie amalina said...

waaaaaa
emceeee kah
heeeee
fightoo-oohh
jgn minum aisss na!

Ninie said...

Bila dah x penat nanti, nak jemput join contest Ninie....
Sudi2 la kalo ada masa yer...hihiks

"Contest: Di Mana Ninie?"

http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/2011/09/contest-di-mana-ninie.html

ieyza afieyna said...

wah jadi MC..

majlis perkhwinan kt mane ye ? bole dtg ni. hekhek..

semoga jadi MC yang menghiburkan ye.. hee

Ezad Skytech said...

semoga jadi MC yang berjaya ye nanti..:D

iMBobo said...

kasi upload video nnt, nk tgk gak macam mana jiran jd emcee..

EyA edamanhatiku said...

uii 1st tym ka?mst nervous ne

T-KaH said...

Fighting2!!chaiyok2!!~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.