iMBobo

belog tarzan gilak

Wednesday, September 28, 2011

Mesej berbaur ugutan bunuh..

AMARAN: ENTRY NI MEMANG KASAR, KALAU ADA PENYAKIT YANG SERIOUS SILA JANGAN BACA. HEHE :p


Harini class aku memang kecoh gile. nak tau sebab apa? haaa sebabnya ada sorang budak class aku terima mesej ugutan bunuh pagi tadi. dah tu siap ugut konon nak rogol lagi adik kawan aku tu. sialan je. yang paling takleh blah nye, budak yang mengugut tu baru je form5. huiiihh gile lah kecik-kecik lagi dah pandai nak bunuh-bunuh orang.

bagi aku, orang yang species macam ni bukan kurang diajar, tapi TAK MAKAN DEK AJAR. otak tu dah bebal sangat. kalau ye pun ada masalah, takyah nak libatkan family2. gile gile gile. rasa macam nak sepak terajang je kalau manusia macam ni.

tu lah, masa cikgu mengajar taknak fokus. bila otak dah bebal macam ni mulalah nak ugut-ugut orang bila ada perselisihan faham. ni namanya BODOH TAK BOLEH DIAJAR! tapi seriously aku memang tak tau apa masalah dorang ni, tapi rasanya takyah nak main-main family kan kan kan. hishh

PELIK: kenapa kaum leking ( sila susun semula) ni kalau bergaduh sampai nak berbunuh-bunuh? best sangat ke bunuh orang? pelik memang pelik.. 

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

13 sayang cik singe:

Ezad Skytech said...

tu la jadinya kalau hati tu da hitam sangat..tak tahu nak bezakan mana baik..mana buruk..huuuhhh~

Ku Azhar said...

waaaa..kaum keling! hehehe

faridah nazurah said...

@Ku Azhar

shhhh shhh nanti ada org ckp sy rasist lak.. hehe

aimie amalina said...

errrrr
pm 5 dh cenggitu?
pehh beso nnti x taw la dennn
ish2

Danielz said...

report polis! habis citer.. ;D

faridah nazurah said...

@Danielz

udah.. lagipun sekolah dekat je dengan balai

iMBobo said...

nasib baik ISA dah dimansuh, klau tak sia2 je kena tangkap hehe

Cat Is Na! said...

Perh~ dahsyat siap ugut bebagai..ish2x.. dunia dah moden..bebudak semakin menakutkan..warghh~~ -_-''

Aku Si Pujangga said...

macam2 ngn budak zaman sekarang ni.. ish2..

siti kektus said...

ish, form 5 dah jadi mcm tu? tu mesti suka tengok cerita bunuh2 agaknya. ish2.

ieyza afieyna said...

sampai macam tu sekali..? mesti ade ape2 yg xpuas hati ni kn..

PCL said...

macam2 hal kan!

IkiN NikisA said...

keling! opsss ..

http://ikinnikisa.blogspot.com/2011/09/minta-tolong-pun-ada-cara-kan.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.