iMBobo

belog tarzan gilak

Saturday, September 3, 2011

Sentap Menyentap, Serang Menyerang


Aduhai.. sedih lak aku rasa malam-malam buta nih. rasa bersalah lagi lah bersarang2 kat hati aku ni haaa.. yelah disebabkan entry aku yang INI , ada la seorang blogger ni saje2 je buat entry yang kononnya dia sentap dengan entry aku.

tapi serious mula-mula aku tak berapa faham apa yang dia cuba sampaikan. maybe sebab aku ni terlampau blurr. then 2 3 kali gak aku baca entry dia sebab aku takut dia memang tersentap dengan aku. dah lepas baca berkali-kali tu baru aku faham apa yang dia nak terangkan kat semua orang.

sebenarnya dia nak menegur sesetengah blogger pasal widget2 dekat blog. tapi dia saje nak selitkan pasal entry aku yang INI , mungkin sebagai selingan je kan. tu aku tak kesah sebab aku malas nak sentap2 nih. lagipun cara dia olah entry dia pun takde lak aku tengok guna bahasa kasar atau memaki hamun aku. siap puji aku ni BLOGGER PROFESIONAL dan SENIOR lagi #kembangjap.

tapi mungkin ada sesetengah blogger yang tersalah anggap dengan entry IKIN nih. kesian dia. tak sangka lak ada yang dok pergi memarah dia. rasa bersalah lak aku ni. adoi.. berdosa tak aku sampai buat orang lain kena serang?

aku harap korang jangan salah tafsir dengan apa yang orang lain nak sampaikan. sebab takut nanti jadi permusuhan. tak elok kita sesama blogger dok bermusuh je. kita ni kena saling menyokong tau. barulah blogger Malaysia maju. lagipun aku dengan dia ok je. siap main reply2 comment lagi. so jangan kecam dia ok.

p/s: sebenarnya aku tak layak pun digelar SENIOR mahupun BLOGGER PROFESIONAL.

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

13 sayang cik singe:

kotak bulat said...

sentap hati mak nak~
hehehe.. kb tak pernah lagi sentap... nk jd blogger hebat..hati kena kuat.. lalala~

AmyZana said...

standard lah kot org salah phm dlm dunia blogging nih.. sbbnya kite x face2face kan? sosah sikit r.. :/

nur Muhammad said...

merendah diri la pulak,,..huhuhu

IkiN NikisA said...

mungkin memang cara saya salah kot .. sebab guna perkataan sentap dalam entry .. maaf ye awak .. saya saja je .. saya jadikn entry awak tu sebagai permulaan entry .. takde niat pun nak kutuk marah or sentap gan awak .. maaf :(

iMBobo said...

xpe2.. tu perkara biasa.. bermaaf-maafan hari raya sambil hulur "duit raya" ok lah lps tu hehe..

faridah nazurah said...

@kotak bulat

kehkehkeh hati kena sabar kalau nak berjaya. alah biasalah tu kalau ada yg menegur. sentap kejap je, pastu ilang..

faridah nazurah said...

@AmyZana

yup2, sebab tu kita kena jaga cara kita menulis entry. jgn smpai org salah tafsir

faridah nazurah said...

@nur Muhammad

secara jujur, sy memang hanya blogger baru. baru berapa bula berblogging.

lagipun, jgn pecah2kan blogger dlm kategori otai, senior, newbie atau apa pun. nanti wujud jurang antara blogger. so tak baik tau..

faridah nazurah said...

@IkiN NikisA

kehkehkeh biasalah tu. benda tu normal. so awk takyah mintak maaf pun takpe.

happy blogging. jangan patah semangat :)

faridah nazurah said...

@iMBobo

kalau bobo bagi "duit raya" mesti lagi best kan. hehehehehe

Freaky said...

hati kena kental.. jangan mudah tersentap :D

tia @ Ini Kisah Tia said...

hehe .. Tia blur sikit .. takpe , try baca entri yang lain dulu noh :)

zakura said...

kes sentap2 biasa la tu,hehe mgkn slh fhm je kot..jgn gdh2 ye..

senior,follow sni ye^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.