iMBobo

belog tarzan gilak

Friday, September 2, 2011

Jom Berblog Tanpa Lagu HARDCORE!!!

*carian google

korang pernah masuk blog orang yang guna  music autoplayer tak? mesti pernah punya.. sebab aku pun pernah buat gak. tapi takde la guna lagu yang boleh buat gugur jantung orang lain. selama ni aku guna lagu kat blog pun sume lagu yang comel2 je. tak pernah lak guna yang rock2 kapak punye..

apa yang aku nak cerita ni memang lawak. nak tau kenapa? haha sebab tadi masa aku berblogwalking aku ada bukak satu blog ni. dah la pasang lagu HARDCORE, autoplay pulak tu. adoi tanjat boboi tau. memang mengelabah aku nak cari music player dia. dah la dia letak kat bawah sekali. terkial2 aku scroll blog dia yang memang mahakarya panjang(sebab show post banyak).

memang aku akui selama ni kalau aku bukak blog mesti aku akan mute kan volume laptop aku. takut bingit lak macam2 bunyi nanti. tu yang aku tak pernah complain pasal  music autoplayer  kat blog orang. tapi tak tau kenapa tadi aku terfikir taknak mute volume laptop dulu.. perggghhhh hambikkk kau. 

kenapa aku berhenti guna  music autoplayer even aku just guna lagu "my heart skip a beat". hehe sebenarnya aku pernah ditegur oleh seorang blogger ni. tapi lupa lak sapa. sebab dia comment kat shoutbox je. dia tulis sikit je, "jom berblog tanpa lagu". tapi kesannya memang mendalam. touching kejap je, tapi aku fikir positif sebab tu untuk kebaikan blog aku jugak kan. 

barulah aku faham kenapa ramai blogger yang tak suka music yang autoplay ni. mesti rasa macam nak bagi pelempang je kan kalau kita dengar lagu yang kita tak suka atau terkejut bila dengar. huiihhh tobat taknak masuk blog tu dah. gila hardcore siot...

sesiapa yang guna lagu2 yang merimaskan otak tu, tolonglah fikir pasal visitor korang. bukan korang je nak jenguk blog korang. kalau nak letak jugak, cuba letak lagu yang buat orang rasa happy je bila msuk blog korang tu. 

p/s: sila jangan sentap kepada blogger-blogger sekalian. JOM KITA BERBLOG TANPA LAGU. hehe chill bebeh 

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

7 sayang cik singe:

kotak bulat said...

tol..sebb bila terkejut nti secara outomatik kita mengelabah nak cari tempt nak stop..hehehe

hira said...

saya sememangnya tak suka blog yang auto music player. sangat sakit hati. saya suka buka banyak blog. haha :D bila kebanyakannya ada lagu, memang sadis gila hati ni. rasa nak delete semua tab. haha

Ezad Skytech said...

hee..terperanjat kot kalau ada blog yang pasang lagu tanpa button pause ni..heee~

halidaRahman said...

stuju :D

Freaky said...

freaky pernah pasang headfon kuat dan tiba2 ada blog pasang music player. terkejut den habaq hang.. nasib baik x pecah jantung

iMBobo said...

tula.. jangan lah buat boboy terpanjat hehe..

tia @ Ini Kisah Tia said...

heheh . tanjat boboi ye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.