iMBobo

belog tarzan gilak

Wednesday, September 7, 2011

Takde idea nak buat tittle entry

SORRY SEBAB TITTLE MACAM MINTAK PELEMPANG JE, SERIOUS OTAK TENGAH BEKU. HARAP MAKLUM

hai korang.. pelik tengok aku ni masih berblog lagi walaupun tengah trial exam?hohoho takyah pelik sebab aku ni memang tak berapa suka baca buku. aku lagi suka orang dok menerangkan kat aku. sebab tu lah kalau cikgu ajar aku akan try fokus even mengantok.. hahaha..

ingat lagi tak entry aku yang INI kan ada listkan barang2 penting sebelum exam? seriously yang part pengorek telinga tu memang banyak membantu.. hahaha clear telinga aku. tapi entah betul ke tak apa yang aku isi paper listening tu.. mintak2 lah ok. atleast boleh backup paper MUET aku yang lain.

dah abis exam MUET tu aku pun pergi makan sepuasnya untuk tambah energy. yelah sebab lepas tu nak kena buat Pengajian Am lak. perggghhh serious aku cakap, perut aku kembung gila. sampai aku jadi terlebih hyper.. aku amik masa setengah jam untuk hilangkan exam gitters aku. menggiggil gila aku tadi sampai takleh pegang pen pun. aku asyik belek2 soalan je. tengok soalan semua susah2. tapi alhamdulillah berjaya gak aku buat weh.  orang lain buat exam 3jam, tapi aku berjaya buat semua bahagian dalam masa 2jam setengah je. tapi kan tadi masa buat exam tu aku rasa tiba-tiba je badan jadi berpeluh, padahal bukan panas pun. auta je aku nih.

esok nak kena menghadap paper Sejarah Tamadun Dunia dan Tamadun Islam lak. adoiiii,, kompem rasa nak hentak je kepala aku nih. nak tau kenapa? sebab soalan memang tahap boleh bunuh diri lahh. huih kadang-kadang tu aku memang terasa gak nak gantung diri kat pokok tauge,, tapi takkan mati punyalah. #ntahapaakumerepeknih

p/s:mama aku cakap tak semestinya exam tu kita kena struggle je baca buku. kadang2 kita kena gak rehat2kan minda kita jugak kan?


Kalau sudi silalah komen dan click Google +

8 sayang cik singe:

Ezad Skytech said...

kena rajin2 kan diri la untukl study...walaupun kejap biar ilmu tu masuk..hee~

selamat menjawab exam nanti..(^^,)

Freaky said...

wahahah cepat study wesss.. x de masa dah nak blog :D

Aku Si Pujangga said...

good luck exam!!!

iMBobo said...

dah nk dekat exam kena relax.. :)

Hamba Ilahi said...

memang kena ambil masa untuk ehatkan diri..yg penting ada bajet masa khusus untuk revision..
semoga berjaya ek.
saya follow awak.

Edy Ramanov said...

dah exam ya. mulakan study ok. raya2 jugak, buku jgn lupa baca ok. selamat jawab exam ya.

tia @ Ini Kisah Tia said...

banyakkan buat latihan :)
selamat maju jaya ..

abah khalisha said...

takde idea mmg merupakan satu tajuk..hehehe
Work in Progress

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.