iMBobo

belog tarzan gilak

Monday, September 5, 2011

Trial STPM?? ARRRGGGGHHHHHH

Korang suka tak exam? secara jujur aku memang tak suka!!! lenguh otak aku dok memerah je. hahaha aku ni kalau exam je mesti aku demam. kepala panas, tp badan sejuk.. heeee sebenarnya tu demam auta je. dah tu bawah mata aku mesti ada orbit (eye bag). ala-ala rakuun gitu.. korang hado?

esok aku kena mengadap exam trial STPM. perggghhhh takutnya takyah cakap la. tension gilo. tapi aku ni kalau tension2 aku kene makan banyak-banyak baru boleh lega. petang tadi aku dah makan sepinggan penuh nasi lemak ayam dengan si zaty ni haaa.. dah sampai rumah lak mama aku suruh makan laksa. aku pun apa lagi, pulun la sampai 2mangkuk. dan untuk makan malam lak mama aku panggang ayam. heaven je rasa dapat makan banyak-banyak ni. yelah otak dah letih, mulut kena mengunyah. hahahaha mesti rasa nak je lempang aku kan?

checklist untuk exam esok:
1. compass
2. protector
3.colour ( untuk warna graf)
4. pen,pensil,pemadam,pembaris,sharpener
5. pengorek telinga (hehehe esok ada MUET listening)
6. test pad
7. calculator
8. ilmu yang tak berapa penuh di dada.

ehhhh ada lagi ke eh? harap2 aku takde tertinggal pape. kang kojol lak aku kang. menangis tak berlagu lak. hahaha inilah nasib aku sebagai budak sekolah walaupun umur dah 19tahun. sadis sungguh...

p/s: tolong percaya yang aku ni memang makan banyak walaupun berat badan hanya 40 kg. heee :)

p/s lagi : kalau aku tak dapat 4flat, tak merasa aku nak dapat tablet acer nokkkk...

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

15 sayang cik singe:

Bro ahmad said...

semoga sukses yea..letak je benda tu satu bag..dah senaraikan kan....:)

cik najihah said...

gud luck ye :)

Eyfa Zalifa said...

Gud Luck sis..Relax..Rehatkan minda..Jangan tension..Jangan stress,,Saya boleh tahu perasaan akak..Time dok UPSR tu dulu ingt mesti 4A..Math lmh ckit..tuptap..guess?Dapat 5A..Rilex k..Doakan byk2..minta restu parents :)

Salam sayang..Moga2 dapat result cntk(4 Flat)

muhamad hanif said...

ok,
aku wish gudluck yaa =)

Freaky said...

gud luck.. wat leklok :D

iMBobo said...

esk trial?mak aih sempat berblog plak ye..pulun jgn tak pulun..

40kg je? aduhai, nak derma darah tak lepas ni.. mkn byk2 lah skit sampai muncit hehe..

kotak bulat said...

pngorek tlinga tu jgn ttinggl.. hehe

ayfa arisya said...

gud luck...caiyok2...

izzati jerr said...

hahaha... klakar lah ko punyer list!!

Bella said...

Good luck utk exam...^^

tia @ Ini Kisah Tia said...

tak menahan pengorek telinga tu .. bawak banyak2 share dengan member yeaa .. hee ~~
btw , SELAMAT MAJU JAYA :D

MN said...

good luck adik !
i know you can do it :)

cayob said...

hehehe STPM ke?? sabar ye...buat yang terbaik...nasib baik aku dah lepas STPM fuuuuu

Ezad Skytech said...

hee..sempat lagi berblog ye walaupun tengah trial..

selamat maju jaya..:)

Miss Nadya said...

gud luck dear..:)

new entry :: Rabu tanpa kata ツ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.