iMBobo

belog tarzan gilak

Saturday, October 22, 2011

Aku dah graduate, korang bila lagi?

Yeay, lepas jugak hari graduasi.. fuhh memang penat gile.. hehe bukan penat buat keje hape, aku penat mengedik je tadi.. haha asal aku nak start makan je, kawan-kawan ajak tangkap gambar.. haha takleh blah, lenguh pipi aku menahan senyum lama. 

sebenarnya aku tak tau camne nak luahkan perasaan aku, so harini aku nak bagi korang tengok kegedikan aku je. haha bernanah la mata korang lepas nih #bajet ada yang nak tengok.

*muke selekeh naik pentas.. takut~


* geng endong. dong dong dong dong :P
* bajet The Scarflets kejap
* 1 Malaysia
* ni haa "KAWAN BAIK WANNABE YG BUCUK MACHAM" kahkahkah perli jap. macam eeeuuww je
* orang gelar kitaorang gangster tiga serangkai
* "ingat komuniti" . trademark komuniti KAMI BENCI .... ( tekalah)
* lu mau gaduh sama wa? haa lu kasi berdepan dulu dengan bouncer wa okeyh. hehe :P
* gambar ala-ala skema dekat tangga # old fashion!

haha perasan tak yang aku pakai benda yang menyilau je kan? yelah, baju biru tapi handbag warna putih+merah.. macam kadun? haha ape aku kesah. dah aku memang suka lain dari orang lain.. takkan nak pakai dari atas sampai bawah warna satu set je kan? nanti bosan je tengok

Ohh lupa nak promote, nak beli maxi dress macam aku tak? haaa kalau terasa nak beli, korang boleh beli secara online kat Azie Colloection

Nota Mintak Pelempang : Aku memang peliks dan aku tak kesah orang nak kutuk cara aku ke hape.

p/s: haha disebabkan aku tak reti nak pakai tudung dan lilit pusing-pusing shawl, so aku amik keputusan senang je, pakai maxi yang ada hood.. haaa kan senang. tapi macam alien kan? 

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

12 sayang cik singe:

Bro ahmad said...

tahniah kat awak yea...berposing lagi...:) ehh iklan post nuffnang kt atas erkk mcm mana tu??

plus +1 hehee

RynieNas * KyuRyn said...

saya kene tunggu lagi dua tahun da...huhuhu...teringat dinner mase sem one..hehe

ieyza afieyna said...

wah best nye..

hehe,, majlis ni untuk ape ye ?
stpm kn lom lepas kan ?...

Ezad Skytech said...

wahhh...da grad ye...hee..tahniah3..sy tahun depan kot baru dapat merasa..hee~

shiema sufian said...

comelnyeeee :)

ain dzaya said...

congratz2...dah grade...
ain tunggu tahun depan...cecece...
doakan ye =0

Eyda Dania said...

wah..tahniah..eyda da konvo da r..lgi awl dri awk..hehe

era kecik said...

wah! tahniah ek... ^^

Cik Kay Jue said...

wah best nyer... CKJ lagi setahun setgh.. huhu... tahniah.. tabik ar STPM tu.. susah.. tapi awak berjaya >_<

iMBobo said...

tahniah dah grad! wah jadi duta baju ke skrg?hehe

Zul Fattah said...

lol.. hehe.. tahniah r.. baguslah tu.. lpas ni, kompem x de laki yg ngorata ko? hehe ..:P

ain dzaya said...

hehehek..baru je blaja nak buat suprise...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.