iMBobo

belog tarzan gilak

Saturday, October 22, 2011

Google dan Mary Blair.

Aku tau yang aku agak ketinggalan zaman harini sebab malam baru aku bukak laptop.. hehe tadi aku tengok Google punya page lawa gile siot. siap ada doodle Mary Blair lagi :)


aku malas nak terangkan pasal Mary Blair ni. baik korang baca sendiri ehh kat Mary Blair: How She Changed Disney Forever
Nota Mintak Pelempang : Aku rasa nak tidur, tapi mata aku takleh lelap ni. cehhh


Kalau sudi silalah komen dan click Google +

5 sayang cik singe:

Ini Kisah Tia said...

google memang .. ada perayaan , adalah layout baru dia :)

..cik gugu.. said...

lau ase nk jd maskot kotak bulat,teruskn lah tilik muka doodle mary blair tu .. hahahaha,.

ieyza afieyna said...

mary blair ? sape, xknal..nk tnye t dpt pelempang lak.. nak g bace la tu,. hekhek


nyte~

Wanie said...

ingat wanie je baru perasan layout ni..ade yg lagi lambat..hehehe

Bro ahmad said...

adik tony blair bekas perdana menteri britain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.