iMBobo

belog tarzan gilak

Sunday, October 30, 2011

BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara dua blog

hehehe disebabkan kebosanan yang melampau telah melanda, dengan pantasnya aku nak join segmen BEN ASHAARI dan LYSSA SECRET ni haa.. korang jangan nganga je. cepatlah join!

BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara dua blog

Persamaan Kedua Blog ni?
1. follower dorang dah beriban..
2. entry dorang simple je tapi macam best bila baca.
3. dorang famous amous!
4. hehehe kedua-duanya follower aku ( auuwww terharu~ )

Pendapat majukan blog?
hehehe malu lak nak bagi cadangan.. tapi takpe la kan.. yang penting, ringankan blog. dan kalau boleh buatlah segmen banyak-banyak lagi.. 

Nota Mintak Pelempang : wahhh dorang dah bergabung.. meletups gituuu~

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

34 sayang cik singe:

Miss Xyz =) said...

huyoo, diorang follower hang?! cayalah~

faridah nazurah said...

@Miss Xyz =)

nape? tak percaya ke? ( gaya iklan )

iMBobo said...

hebat mereka berdua ni, bawah gmbar dorg tu letak lah gmbr hang hehehe..

faridah nazurah said...

@iMBobo

hahaha tak cukup layak nak bergabung dengan dorang.. hehehe :P

Zul Fattah said...

segmen hanya berguna utk cari follower, tp bukan berguna utk cari pembaca yg setia..

faridah nazurah said...

@Zul Fattah

mungkin cara kita berbeza.. tapi dari follower tu lah kita jumpa pembaca setia..

Cik Cura said...

mintak diorang follow i pulak boleh tak?

hehe

faridah nazurah said...

@Cik Cura

secara jujurnya, i tak pernah paksa dorang follow i.. so maknanya dorang follow i dengan ikhlas. harap maklum

Syieda_Joy™ said...

salam perkenalan dari syieda...syieda datang dr segment abg BEN n Lyssa..^_^

jom ke blog syieda http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua_30.html

cx's said...

cx dtg terjah sini :)

Azzah said...

azzah pun join..
http://sayurlemak.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

TehaaNFM said...

Tehaa dtg dr segmen Ben dan Lyssa :)

DiDiE eLa said...

cak..didie datang sini....balas kunjungan..hee :D

Lea Isnawi said...

dua dua blogger ni memang amos amos pun

shiema sufian said...

shiema singgah sini. jangan segan segan singgah dan follow belog shiema :)

Ninie Dora said...

ninie pun join.. salam perkenalan :)

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

ninie follow kamu ye empunya blog :)

~C-K-K~ said...

salam blogger... jejalan sini dari blog bro ben ashaari... nice blog... teruskan usaha..

Sudi la datang ke blog sy & follow kalau sudi... nnti sy follow balik..

http://jomkongsistory.blogspot.com/

Bro ahmad said...

JOIN AHH terlambat sudah huuuuuu

aRa ❤ aFiq™ said...

pom pom.. knjungan bls kt cni dr segmen sama :)

fiqah said...

ziarah dari segmen yg sama..salam perkenalan :)

Fendy said...

singgah dr segmen yg sama.....salam perkenalan....

aq noor said...

cantek blog, sggh dri sgmen yg sme..

era kecik said...

wau! diorang tu follower cik murai..? eeee,, bestnye!!!

EYFAalias said...

untung la dua2 followers kau. hahaha. aku abg ben je. sobs. ahaha

fieda said...

singgah dari segmen yg sama..:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-ben-ashaari-lyssa-secret-antara.html

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

saya pun suka kalau diorang ringankan blog. huhu SETUJU!!!

Pendamba Mawar said...

point ke 4 tu sama la.haha

Paris Lipton said...

sepa follow you tu..,.clap3

AmirahRamli said...

singgah dr segmen yang sama. happy blogging. Saya follow awk skali, alang2 tu :)

Syuxer said...

pendapat majukan blog dorang? hehe dorang kenala balas balik kunjungan kita hehe..tapi mesti terbalas punya kot bukan 10 orang je datang tapi beribu2 kan hehe

fitri asikin said...

cuci mata kat sini:) thanx singgah kat my blog...:))

Cik Akmal said...

Hi salam kenal... dari segmen yg sama.. thanks sudi singgah blog sy ;)

salwaismail said...

Untung laaa BA & Lyssa follow!

mursyid diey said...

jalan-jalan terjah blog dari blog ben ashaari..wee....tak sempat join...tapi nak masuk jugak..hehe,,,

http://dzuandiey.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.